Måndag : .... igen =D

Lunchdags redan ochjag sitter på hägskolan fär inte kan jag sitta hemma inte när jag har Sylwester som stör. Han är bra gullig liten katt men ibland är han fär mycket när han hela tiden ska vandra längst ver min littratur jag läser i eller traskar helt obekymrat fram pch tillbaka för att slutligen lägga sig mitt på tangentbordet på min laptop.

En kop kaffe och en blåbärsmuffin gör att eftemiddagen och skrivningen jag ska göra känns mindre hotfullt nu.
Firade inte mycket av Nationaldagen Shpqipar men jag minns dagen. Självständighetsdagen som är viktig för landet. =)
Gogglade fram lite nytt med det skrevs tamig fan inte mycket i dagstidningarna. Varken Aftonblandet eller Expressen skrev något. Fast detkan man ju heller inte begära att de ska heller för allt som räknas är ju detta lands nationaldag. Jag firar den inte. Betyder inte mycket för mig men jag vet vad den står för.

En månad kvar att vänta innan beskedet kommer och att bara behöva vänta på ett besked så här känns som att man vet ATT tomten kommer men man vet inte NÄR!

Igår tog jag fram julgarniner och belysningen. nåt mer kras med julen lär det inte bli i mitt hem utan resterande som är julgranen tar jag upp dagen före julafton.

Hade Snoddas under helgen vilket var gott för jag han sakna han. JAg fick mig en extra springtur med motstond och cirkusen hemma startade när min son kom hem från Tim. Snodas blev helt överlycklig at se min son och Tim pös iväg jädrigt fort.  Jag log mot snoddas och mimande  " Duktigt snoddas mot Tim"
Jag vet. skadegädje men inbland vill jag roa mig lite på andra.
Huvudverken släppte ett liten stund på söndagen men nu idag mndag är den tillbaka igen.


Bäst att skriva på den individuella uppgiften om hållbar utveckling. Synd att den inte kan skrivas av sig själv.
=)

Migrän Nästa!!!

Lördagkvällen är redan här och jag har fram tills 18 fått mycket gjort.  Har städat hemma så jag och linus kan ta fram julen imorgon. DEssvärre har jag glömt att äta mat idag. Frukosten består av frukostflingor med mjölk och ett glas multivitamin juice. Tog en kaffe med knäckemacka förut och nu mår jag skit.
 Har en migrän som jag avskyr och illamående efter kaffet druckit idag. Stressad är vad jag inte är men likt  ändå har jag de symtomen.
Snoddas har varit väldigt snäll och go. Men nu efter att miin son kommit hem har snoddas blivit mer busig. <han har en annan energi och jag tror mer att snoddas vill leka av sig. Har inte lekt med han utan mest bara gått ut med han mer och längre så han ska få lufta av sig.
bäst att gå ut med snoddas en sista gång innan jag börjar lägga min son.
Sedan har jag en skriving  att göra.


Fredag:

Morgonen passerade såfint när jag hade min pälsboll Sylwester och Hunden Snoddas. Bägge fick mat  mn istället för att ha bägge samsasom utrymmet i min lägenhet så delade jag in köket och vardagsrummet till sylwester så får snoddas husera i hallen och skrämma bort eventuella dörrförsäljare =D

Ett hönsnät gör att sylwester lugn kan gå omkring på sitt område utan att snoddas går ini hans område. Husfrid är vad som blir =D husfrid med en nöjd katt och en mindre glad snoddas som självklart vill leka med katten men svårt när katten inte gillar snoddas. Han ser nästan skrämd ut över att ens snoddas befinner sig i hemmet.

Idag slutar jag kl 14 och vi har en håltimme på 2 timmar så nu tar vi död på den genom att vi skriver ut allt matrial som vi behöver och som finns tillgängligt för oss.  Och jag skriver inlägg. =)

Det blir att ta en liten lur på 20 minuter innan jag tar på min mina snygga joggingskor för att springa en lång runda med snoddas innan jag tarmig till mamma för lite god mat.

Dagens ämne är Minnesteorier =)

jag har annat i tankarna  ;)

Torsdag: Namsdag

För 40 minuter sedan tog torsdagen slut och det har nu varit fredag i 40 minuter. =) detta betyder att min grabb har haft sin namsdg under torsdagen  ( tina turners födelsedag med!!) och att den nu är slut. Det roliga i detta är att jag glömde detta på morgonen så jag får mysa extra med min grabb imorgon.

Jag har äntligen funnit handledningen för delkurs 2 om utvecklingspykologi och det som saknas nu är tt läsa ett kapitel så jag är föreredd inför morgondagens händelser. slutar klockan 14 så jag hinner ta mig en joggingtur med snoddas som just nu ligger och gnäller vid min sida. vet inte varför och inte  bryr jag mig heller.Jag har psykologi att lära mig innan ag nockar mig själv för natten. sylwester diggar inte precis att snoddas är här så han håller sig till köket där han ligger bra på stoldynan . (snoddas är min grannes hund )Mina grannar Camilla och henke åker morgon till vetlanda eller var det nu skulle till för att fira två syson som fyllt år och Herr snoddas (hunden) få rinte följa med öfr att där dit de ska , huserar andra hundar av betydligt mindre storlek.

Idag har jag haft avslut på min datacirkel vilket är rätt skönt för jag känner att jag inte har gett mitt fulla intresse till dem men jag har ändå givit mitt bästa för de tackade så innerligt för allt jag lärt dem och för att jag gjort linlärningen av datakunkaperna så roligt. Jag lämnar dem iallfall med en nyfikenhet samt med en mindre rädsla för att trycka med tangeterna och klicka med musenheten.


Fick en ros i denna kulör som tack och presentkort att handla vad jag vill
Men det jag behöver nu är en kopp riktigt stark kaffe som får en at vakna till .
oops nu är det mindre än 20 minuter kvar på min laptop.
må gutt mina vänner =9
// Pözzzzzzz

Onsdag: Tentan

Idag skrev jag tentamen i värdegrunden och jag vet inte hur jag gjorde den för när jag gick ut ur tentamens salen så kändes det bara bläää. jag skrev så gott jag förmodde och jag anstrände mig verkligen till att skriva så utförligt som möjligt samt att jag skrev så det uppfattades så som jag ville.
Får se hur det går. Om jag får 9 poäng eller över så blir jag glad för 9 är poängen att klara för att få ett G. Jag hoppas innerligt att jag lyckats för allt känns lugnare nu på skolfronten.
Önskar jag kunde säga det samma om att vara mamma.

Hade camillas kille hos mig för fika och han hade med sig dottern som fick min grabb och le stort.
Han frågade om jag inte hade det stressigt nu och jag blev förvånad över att jag ens verkade stressad vilket jag inte alls var. Men sedan så tänkte jag efter hur min dag är och vad som henke upplevde stressigt i mig och det var just att jag stor i köket och stekte pannkakor till min grabb och hans tös ochjag irrade runt i köket som en iller eller en pingisboll med en hasitighet av 100km/H.

Ja att vara ensam mamma nu är bra tufft med det är ignet jag tänker på och det är defenitivt inte något hinder i mina ögon för grabben min ger så mycket mer glädje till mig att allt det mindre kuliga saker bleknar snabbt.

En månad kvar till Jul!! Wohoooo =D
jag längtar ihop med min grabb. Vi önskar oss en vit jul men det är för mycket begärt av naturen.

Imorgon torsdag har jag sista datacirkel. Det känns skönt för jag har inte varit helt tilängad de deltagare s omjag borde men ändå har jag kunnat ge mitt bästa för dem. Imorgon blir det att jag gör iorning de sistapappren och så får jag ta med mig mat för att hinna med morgondagen.

Imorgon kväll får jag dessutom Snodas igen. Det var bra länge sedan sist. Hoppas han är på humör för lite joggning på fredagen för jag tänker ta mig en tur meg hunden efter skolan för att varva ner efter veckan.

=D

Tisdag: Tentamens plugg

Har en tentamen i VÄRDEGRUND och det som ska kunnas har jag lagt in i min mp3 spelare som går  mina öron nu.Kan säga att det fungerar för jag ser mycket av texten som bild i mitt huvud och det är ju bra för det är ett tecken på att texten jag studerar intensivt  har blivit kunknskap. Nu ska denna kunskapen prövas imorgon så jag hoppas bara att jag får ner allt utan att det blir missförstånd. Fick nämnligen 3 minuspoäng för att läraren skrev i min tenta i ekologi och miljö delen at jag missförstått frågan och därav hade jag inte svarat på frågan.

Regeringsformen kan jag säga att den sitter nu efer att ha lyssnat på mitt matrial för 7 gången sedan jag hämtade upp grabben min vid 15 tiden.
Vad skolans värdegrund innebär börjar så smott gå in i huvet nu och allt de andra med. Lyssnar jag i 1½ timme till fram till att navy CSI sänds så sitter nog allt och jag kan somna gott och känna att jag är förberedd för tentamen. Det som krävs är att vi ska redogöra vad värdegrunden betyder om vi ska förklara vad vår uppdrag är för en människa som inte vet hur det funkar. Visst låter det mega kul?
På fredag börjar nästa delkurs vilket är delkurs 2 somkommer att handla ominlärningseorier och andra psykologiska teorier och tjafs. Tjafs som förmig för ett år sedan inte vet vad det handlade om. men nu ni gott folk. nu jädrar ska jag kunna ta alla teorier.

Har en skrving kvar att göra inan sista november om projektarbetet som gjordes i gruppen. Tar den på torsdag eller på fredag så jag har helgen fri från deadlines.

Imorgon är det utbetalning och oj vad det kommer lägligt.
har inte spenderat det jag har kvar på kontot så man kannog le lite extra imorgon.

Idag har världens bästa barndomsvän födelsedag. vi har en fina minnen ihop samt även som är roliga och andra som är midre roliga.
Hoppas du har en bra födelsedag Micke.
löf ja <3
Måndag: Vakna FÖRE klockan!!

Lagom skönt att vakna före klockan i mirse mn det vara bara 10 minuter före.
ALlt gick smärtfritt och grabben är i skolan nu  sylwester på veinärkliniken för kastrering, vaccination samt id märkning. Nu ska mammsen hämta robban flr en gemensam fika.

Har tagit ner tavlorna så et gör jag iorning nu innan jag har helt klistrar fast mig på ohörarkopiorna flr tentaplugg inför onsdag då tentan handlar om värdegrunden.

Nu ska jag sätta igång lite jul musik så går alt mycket fortare att genomföra
 morsning korsning vänner
//Pöz

Music och maffiawars

Grabben min ville inte umgås med Tim idag men det gick över när han väl hade kommit till Tims föräldrar.
Han såg inte munter ut precis så jag joppas bara att han inte dör av tristess =P

Tog en promenad till stan innan jag mitt sammanträde skulle börja. det var Konstfrämjande.
halvtråkig var det men det var inte så farligt heller.
Det var bara att se glader ut och timme för sedan behövde jag lide mer=P
Ordförande prata bara om att eller ja han ANTOG att alla känner alla eller vet vilka ala är menoj vad fel han har. inte heller bryr jag mig heller men det var bra fel av ordförande attt anta att alla viste om alla.
Ska ta upp det med ordförande. Självklart skulle herr ordförande säga nåt om min sena amkomst fast så sen var jag inte utan jag var prick ! så han hade inget att komma med!! =) Det kändses gutt att få han tyst mitt framför alla. Oj oj vad gutt jag mådde. Det gjorde att min fredag blev blek.

Det var inte att jag inte blev godkänd på tentan för det blev jag utan det var mer komenterarena jag fick efter som störde mig.  OHhhhh ja ja , På onsdag kanjag få tyst på dem igen. Nu vet jag vad de kan hacka på. Sara trsöta mig med att jag var för hård på mig själv vilket jag insåg framot kvällen att det stämde. Jag är nöjd med mitt G på ekologi tentan.

Klockan är bara srtaxte fter 14 ock detr ser redanut at mörkna ute.
Sitter på lärcenter i min ensamhet och har det gott med musik i öronen.
Ska plugga på värdegrunden och ta en promenad eller ta en joggingtur upp till  infarten till stan och tillbaka men att skria klart min uppsats är mer prioritet för mig just nu. När den är klar springer jag!
=)

Aggretionerna är desutom redan avklarade med hjööp av att leka av mig den på MAffia Wars på facebook. En Helt undebar spel att få ur ilskan. hmm


Fredag:

Nu har jag äntligen lagt över mobil bilderna fårn mobilen till datorn och mitt usb minne =)

Har spendetat förmiddagen mest att göra detta så att läsa inför framtidsseminariumet har jag inte gjort. Har en liten text som tar 2 minuter att läsa högt. =)

Har så ont i magen idag. hoppas jag överlever dagen. Har visserligen tabbleter nerpackade i skolväskan men vill helst inte ta dem. Smakr så förskräckligt illa.

E något irriterad över facebokkbilderna huruvida man ska och inte ska lägga upp bilder på andra.
Jag brukar i o förs ig fråga men i annat falll så brukar jag sekretessbeläggga bilderna ås bara personerna i bilderna har tillgång tilldem och ingen annan.

Vad tycker ni om bilduppläggning av vänner?

SKa vi hålla hårt på Vett och ettiket eller hur ska vi förhålla oss till det?

HÄr e lite fina bilder iallafall

Så här känndes det inmorse att gå upp! jag och min son var lika trötta =)


Jag under gårdagens arbete efter att deltagarna gått hem

 

Torsdag: Regnet det bara Öser ner =)

Regnet har öst ner i staden min under mestadelen av denna dag.
Det är rätt skönt att att bara slappa här på jobbet med datorn och lyssna på lite metallica innan jag börjar cirkeln.
Idag ska vi ta upp hur man ska leta på rätt information på internet. ilket skydd man ska ha på datorn, varför och hur man gör när datorn inte sammarbeta.


Mettallica är så slöna att lyssna till nu när jag har tagit fram matrialet på mindre en en timme ochkopierat upp antalet efter deltagarna.
välförtjäjnst avslappning med metallica är underbart!

Mycket gjort

LÄste ut boken JÄMSTÄLLHET på 2½ timme och har inte skrivit texten till uppgifterna som hör till ännu men det verkar vara samma eller ja , liknande tankar jag hade ifjol som nu om boken och ämnet.
Hade henne i fjol men då var författaren till boken inte bra. Hon hade inte ens sjöv varit förbered och de poängterades om och om igen att vi studenter verkligen skulle komma väl förbereda för att denna seminarium var en obligatorsik närvaro på.
Jag gör det jag ska så blir det bra. =)

<Har inte lagt upp bilderna än fårn i lördags , från klassfesten =)
men lugn bara de kommer snart. ska lägga upp dem imorgon efter seminariumet.
Nu har jag en text att skriva samt en annan text att läsa om en annan föreläsning som även den är en obligatisok närvaro på.

Fik ändå mycket gjort idag.
Jag handlade det som fattades hemma, plockade iorning mycket av pappershögen som verkade ta över mitt databord helt och de vanliga med middagen, disken samt nattningen av min grabb. =)
Jag är nöjd.
Har två mindre momnet kvar att göra inna jag stämplar in för lite sömn.

ha det bra där ute
//Pöz

Onsdag:

Mamma var en sväng hos mig igår och ihop fick vi loss de skruvar som satt år som berget i grabbens säng.
Efter lite fika så charmade naturligtvis min lille grabb sin mormor och bad henne att läsa en saga.
ha ha  =D

Idag är det boken Jämställhet som gäller. har redan läst den förut men har glömt mina resonemnag i biken så jag får bläddra i den och skriva uppgifterna å jag kan dricka kaffe hemma med ett avsnitt av Oprah.

ha det gott
// Pöz


Tisdag: Renare tankar

Igår tfick jag tag på micke äntligen. har haft honom i tankarna i en månad nu gällande ett beroende jag tog upp men som slutade snabbt. Mickes Röst ekade i huvet mittom hur farligt det var och hur jag verkligen tänker och om jag verkligen behöver det och varför jag gör det. I EN HEL JÄKLA MÅNAD har jag haft hans röst i huvet. Länns som jag har bråkat med honom  i mina tankar med mig själv  så jag har inte behövt ringa han men det var bra skönt att rå tag på han äntligen. Vi skulle prata med vrandra redan i onsdgs men vi väntade på attt den andre skulle ringa så det slutade med att vi väntade i all evighet.

Har ont i magen sedan igår och jag hoppas det gårt över snart.

Nu är det dags för lite arbete i min studiegrupp.
HÖrs senare mina vänner

// PÖZ

Söndag: ingen baksmälla

var på världens roligaste party. nästan hela klassen var där och vi partade vild ut sagt. oj , vet var riktigt länge sedan som jag hade megakul. Jag drack ett glas rött vid och jag vet inte hur många shots. men jag sluade räkna efter 7. -vi sjöng  och dansade loss totalt och vi pratade om allt förutom studierna. underbrt skänt att inte ens nämna ordet studier.  Vi hade tipspromenad i linas lya och vi hae mega kul med spelet ALIAS.


Idag är det pappas födelsedag omhan hade levat. han hade blivit 59 år. känns lite underligt att bara ha tanken  OM han hade levt idag. jag vet inte ens hur det känns så jag nöjer mig med att ha i tanken att han inte finns längre vilket är bekräftat. Kanske blir det en promenix till minneslunden för att tända ett ljus eller så struntar jag i det och bara ha det ltie extra mysig med tända ljus hemma med grabben.

Händer inte mycket i dag förutom att jag verkligen må¨st läsa de jag behöver inför imorgon.
har två lättare böcket att läsa samt två bilagor.

helgens käk har blivit risgrynsgröt , det är riktigt mumma

// Pöz

Torsdag: Jobb

Morgonen var lika seg som igår men  jag fick en möjlighet att somna om efter att jag lämnade min barn på skolan. Vaknade vid halv elva på förmiddagen och sedan började med en lunch och började ta fram arbetet som behövdes kompliteras direkt efter påtryckning av läraren. Såg att jag behövde komplitera först för 2 veckor sedabn  så jag har mestadels inte gjort mycket förens idag. Arbetet är iallfall gjort och nu sitter jag här på jobbet och hör mina deltagare prata.  Idag blev det ingen middag för jag han med nöd iväg efter att jag sänt arbetet via mejl. Självklart skulle dator hacka upp sig lite med. TYPISKT när man har något mega viktigt man håller på med. Käss nästan som dator känner av o att jag är stressadf  =)

Nej nu är det bäst att jag lsäpper in min a deltagare.
hörs senare
// Pöz

Onsdag: plugg upp i halsen

Gårdagens heldag i Kalmar passerades med ett Godkännt. Tackar för det televerket!! =D
Man behövde i stort sätt bara vara närvarande för att få ett G. Palm var i storstaden för att träffa Pink. 

Det var otroilgt segt att stiga upp i morse och nu är det dryg 20 minuter kvar av denna onsdag.
Att sitta och vara en aktiv lyssnare var jobbigare än vanligt. Hade inte åhörarkopiorna men det funkade iallafall. Jag hade inte läst allt som skulle vara läst inför dagen men det tar jag igen senare .sHar en tetna om 2 veckor i mitt nya ämne så då får jag allt se til att vara inläst och förberedd.

Slutade föreläsningen vid 12 så jaggick hem och tog mig en kopp kaffe med macka innan jag skulle hämta grabben på fritids. Passade på att städa lite på kvällen så jag har det ur vägen imrogn när jag har självstudier imorgon samt min data cirkel.  Har två skrivingnar at komplitera och lämna in varav en ska vara det snarast.
Lärarupdraget  skrivingen får jag komplitttera, Sen ska jag skriva en individuell skrivning  som en vidare förjupning av projketarbetet. Vidare har jag en hel del inläsning att gära samt göra två gruppuppgifter om framtiden och en om jämnställdhet.. Oj vad kul jag komer ha... Njaaaaaaaaaaa

Idag ringde en vän som jag trodde hade gjort slut med mig men det var det inte.. Vi behävde bara tid på oss var för sig för att reda ut , förlåta och gå vidare utan att hacka upp os i det förflutna. Denna vän hade gått och gift sig ( KUL) men maken har ingen vetskap om att min vän och jag har åter kontakt. synd  men jag tar inte personligt. maken blndade in sig i en sak som var mellan mig och vännen.  
När andra människor blandar in sig i en sak som inte angår dem direkt kallar jag för byhålasyndrom.

Nu är det läggdags
Natt i natt på er

Måndag: Tenta i miljö och ONT!En Riktigt god kaffe är vad jag längtar efter nu. Hmmmmmmmmm vilka minen jag får till denna  fotografi.


Gick och lade mig igår vid 3 på natten för att jag pluggade på åhörarkopiorna inför dagens tenta över ekologi och miljö. Dennna Tenta gick hyffsat bra men det återstår att se om jag lyckats bra gällande poängen.
Fick svar idag om hur de andra två skrivelserna varit ochjag får snällt skriva om och se över dem igen. Jag hae räknat med det så det var så  farligt. men mindre kul att veta att jag var den enda i klassen som inte sänt in mitt första arbete för att konsultation via telefonen. Får gära den snllt på Torsdag efter att jag gjort data cirkel matrialet klart.

Nu sitter man här och kolllar upp mera matrial inför morgondagens miljödebatt. Mina debattvänner hade tydligen nte gjort sinhemläxa vilket de snälllt får göra nu eller hoppas att de har gjort nu.
Våra argument måste sitta som handen i handsken.  Tänkte lägga mig gnaska snart så jag är utvilad till imorgon.

Har redovisning av projektarbete samt debatten och självklart ska dessa två delar vara obligatoriska moment.
wee man längtar redan till lunch nu. =)

Fick äntligen tag på micke och det var en  befrielse. hane guld för mig. Han och jag sitter i lite i samma båt.
Saknar han. Han är mest ute på jobb. 

Fick kontakt med en kinna i Kenya som hade läst mitt inlägg i forumet för oprah winfrey show på facebook för att fråga sina läsare hur mödraskapet är oi det land man lever i. JAg skrev nåt om att swe vr bästa då vi har ett hälsosystem som verkligen fungerar och som genererar alla. tror jag i stil att jag skrev.

det intressanta var att en kvinna såg mitt inlägg som inspiration och bestämde sig för att skriva ett medelande till mig.  underbart att få möjligheten att inspirera andra. speciellt när man haft en ur usel dålig dag igår.

Söndag : Fars dag och jag hatar det!

Jag kräks på denna dag så jag sörsöker göra det bästa jag kanutav denna illamående jippodag.
ETt skämt för dem som inte tar rollen på störsa allvar för gud nåpde ska veta att det finns fuskare där ute.

vet inte varför jag ör nästintill hatisk mot denna dag men en konlfikt på mina egna värderingar och det jag sett och upplevt är närmast i krig idag som denna.
-ja jag hatar denna dag som är fars dag hyllning.
ja ja , jätte kul för er alla andra som har en far som är en bra pappa. Toppen till er men för egen utsago så är det en dag att spry på. ´Förskt ringa micke idag men han verkar vara ute på jobb så jag sädner han sms istället.   skönt att veta att han är insatt i min inställning och hur jag känner när både jag h och han siter lite i samma båt men inte i en identisk båt. Han har en grav att gå till för att besöka han vilket jag inte har, har inte haft en grav att gå till på 20 år nu och det är mycket osäkert om det någonsin kommer att bli.


kan inget göra annat än att hoppas på att hans kropp ska bli funnen.
Hatar denna dag till förbannelse. usch fan , mår piss.

nästa hat dag är mer hanterbart. längre fram denna månad är det min pappas födelsedag och den dagen kanjag hantera mer men idag är det krig i mitt inre.


// ses senare , ska äta och sedan tentaplugga

Ljudklipp : Pappas röst

http://ciperchile.cl/wp-content/uploads/multimedia/bigote/video_bigote_01.html

http://ciperchile.cl/wp-content/uploads/multimedia/bigote/video_bigote_02.htmlhttp://ciperchile.cl/wp-content/uploads/multimedia/bigote/video_bigote_03.html

 

 Tre ljudklipp över min fars röst.

Jag klarar bara av att lyssna ca 10 sekunder innan jag får tårar som liknar Nigaria fallet.<3

 

Fredag: Tenta plugg

Idag är det Tentaplugg som gäller.
HAr försljt få igång min laptop som jag har med mig till lärcentret men jag får visst klara mig utan den. Får göra en Scaning och rensa för det var ett tag nu.

Fick sms av skolan nu attt min lille älskling inte är som han brukar vara.
Hoppas han orkar med dagen.

Idag har min Basha födelsedag. wohooo
såg han senast i juni . Det blir kul att sms terra  han  =)


stressigt igen!

Nyss har jag avslutat data cirkeln ochjag är mäkta trätt i jhalsen. Hmöret har jag ändå haft på topp .
Det blev  inte mycket plugg för mig inför tentan men jag fick ut de artiklar och rapporter som stödhjer de argument som jag och mina två klasskompisar ska argumentera för på Tisdag.
Läxan gjort så nu kanjag bara koncentrera mig imorgon för at läsa på de två böckerna som kommer komma på tentan.

Nu är det hem och dricka thé för minhals gör ont nu. och hela kroppen känns sliten efter dagen.
Var hemma i en timme drygt innan jag var tvungen att bege mig ivöäg.
Nu är det inte många gånger kvar nu vilket jag är tacksam för.

Dagens låt jag har på hjärnan är
BRITNEY SPEARS  med låten  If you seek amy

Vad tycker ni om låten?
Bra eller dålig?


Halv dant gjort

Det blev mycket bra arbetat av min första grupp. Vi han göra allt klart.
men se de blev inte lika mycket succe med min debattgrupp. Ena hade glömt helt att vi skulle träffas idag så jag och den andra tjejen blev kvar men det blev inte att vi gjorde något utan vi debatterade ämnet killar.
Att den första tjejen hade glömt gav lite minde motivering för oss två andra som verkligen kom.
Vi ska nu alla hitta matrial som får våra argument att hålla så jag får se till att kontakta Tjejen som inte ens bor i stan.
Hoppas vi får G på debatt dagen nu säger jag bara!!!

Ska leta efter matrial som håller nu innan jag ska hem för att förbereda kvällens Datacirkel.

Pöz på er

Torsdag: Plugg, jobb och allt annnat

Hej hopp pch god morgon på er allt folk!
Igår glömde jag helt bort att äta min mat som jag lagade. Det var en Fiskgryta ala lá speciale ( vitamin bomb) med pannkakor med fint rivna morötter i. Min lille grabb älskar mina pannkakor och det är helt underbart att jag kan lura i honom lite nyttigare pannkakor än de vanligt tråkiga pannkaks receptet har.

Varför glömde jag då bort att äta mat igår då? Jo , det hela bröjade med att jag och grabben var akut pinknödiga så allt vi hade på oss av ytterklöder slängdes huller om buller för nu snackar vi akutpink nödiga, en 9:a på en 10 gradig skala! Sedan var det bara att börja emd maten för klockan blev fort 17 när vi kom hem. Grabben kunde ändå äta inom 20 minuter vilket i prencip är vad hans gräns går för att behöva  vänta på maten.

Jag började plocka iorning allt i köket för det såg ut som jag inte plockat undan efter mig på tre dagar fast det enbart var för en dag. JAg rensade ur mina gaderober och städade toan och allt gick i rasande takt.
mitt i det hela plicngade det på dören och där står en TELIA2 klädd människa som skulle sälja ochhöra hur min digital tv funkade och om hon kunde hjälpa mig med att få ner mina telefonoch bredbands kostnader.
Ja ja sa jag och vi satte oss i köket.  ( Hallen såg fortfrande för jäklig ut  närh on kom in, jag var nästanklar)
Hon tecknade avtal medmig och ett väldgit snabbt bredband som funkar bra när jag behöver ladda hem littratur och pdf filer och annat som mina studer kräver. ( för det är fan inget kul att skriv ut en littratur på 100 sidor!)
Jag satt upp den tecknade avtals pappren samt ångerblanketten på min anslagstavla så mamma fpr kola den. Men bredbandet är något jag ändå behöver för att jag har 3 års studier kvar. Mitt mobila bredband från Telia har jag sagt upp och det Telia2 kvinnan fick med mig på var att ävenha min hemtelefon  och on försökte med att jag skule ha en abonemang på minmobil och hänvisade till att det är bra att  jag har en ny mobil och ett nytt nummer till Zemer imë ( En viss person) . Med ångerblanketten så kommer det slutgiltiga beslutet tas om vad som igenkligen hände oich vad avtalet säger för klar i huvudet var jag inte. Jag hade en huvudverk och trött och nästan gnällig då denna människa gjorde entre i mitt hem.

Nu idag ska jag träffa min lilla projektgrupp ( vi är tre) som ska se över och kolla det sista inann Tisdag då v i har redovisning av vårt projekt arbete. Idag ska jag även trätffa min  debattgrupp som ska se över våra argument för Kärnkraft.

Måste plugga inför tentan samt skriva min individuella för projektet.
Ikväll har jag min Data cirkel med. Känns som hela dagen kommer att bli stressande.

Försökte ringa till Zemer men det var dålig mottagning. VI ska sncka på lördag istället när hon inte har plugget utan bara jobbar. 


ironisk kallas det !

Jag inför hur jag upplever dagen kommer vara

/ HA det bra alla
PÖZ

.....

Dagen har sett bra ut. fick mig ett ryck att skriva in det jag läst i boken "Vår demokratis värdegrund" i datorn. Det tog lite längre tid än vadjag väntat mig eller så läserjag verkligen från sida till sida och nbankar in kunskapen i boken. Det ärjuinte mneingen, iallafall inte nu när jag har en tenta på måndag och en individuell skrivining att skriva på projektarbetet.

Nu orkar jag inte vara pålärcentret mer för jag får en en oro i kroppen nr människor härjar om at t skolans datorsysteninte fungerar som de ska. Trots att jag har stängt till min lilla boning så är det hörtbart.

Nu ska jag hänta min grabb på skolan och handla de som behövs.
Idag blir det specialsoppa med vitaminbomb samt pannkakor till.

Sedan se ett avsnitt av " how i meet your mother"
 Värdens underbaraste serie att följa föruton Navy CSI

/ Ha en bra eftermiddag people
PÖZ

SNÖÖÖÖ =)

Idag faller det snöflingor i min stad. Härligt! Ingen är mer glad åt saken är min yrväder till barn.
Det blåser rätt bra men det är hela meningen med att det är vinter. I dadion pratas det om man har tagit på bilen vinterdäcken eller inte samt vem av roger och titti som ska tatueras på fredag i studion i Rixfm.
Har inte lyssnat på den radiokanalen sedan det var en het debatt om Rogers låt om albaner.
Albanien gruppen påå facebok exploderade av åsikter men inte alla dock.
Jag tog det hela med ro för klart att det finns ledlåtande melodier ochhistorer om alla folkslag så att det blev just albninen hade enbart med att Landet hela tiden förknippas i allmänhet till ett hasch rökande land.
Jag såg inte ne själ som rökte hash under min vistelse utan alla rökte p en giftpinne som mer eller mindre majoriteten av svenska folket röker.

ha ha ja det var så sant. Jag har precis avslutat ett paket =D
se där fick vi in lite bekännelser med  ha ha

HAr suttit på mitt lärcenter i 1timme och lite till och arbetat enbart med att öndra powerpoint presentationen och skriva om det som jag och Palm kom fram till efter att Paln hade fått ett mejl från den ansvariga läraren.

Allt är klart och jag kan nu ta mig en kopp kaffe med macka och njuta.

Det som händer annars idag är att jag ska Läsa " vår demokratis värdegrund"  så att Sara kan ta den efter mig. Vi delar en lånad bok. Lika bra att läsa den ordenkligt för den ska jag referera till säkerligen.
Tänkte läsa boken idag för att kunna helt ägna mig ot tentan somkommer på måndag ocm ekologi & miljö samt att skriva min individuella del av projektarbetet som jag har med Palm och Camilla.


Känner mig helt lättad att mycket går så bra för mig. Wow vilken revach efter fjolårets kaotiska tid.

undrar var min energi kommer ifrån?

Lyssnar nu på musiken från Rix fm  med Gwen stefani " dont speak".  Plugg till musik är en melodi som jag kallar för bra studie hjälp

/ ses till luchen människor'=D  PÖZ
Speckat schema idag!

Idag fick ag mycket gjort och det är inte att jag ströcker på mig!

Min studiegrup Björn har  arbetat klart hela vårt projekt som ska redovisas på Tisdag i Kalmar och min debattgrupp har tagit fram hållbara argument gällande Kärnkraft som ska debatteras på eftermiddagen på tisdagen i nästa vecka.

Nyss hade jag dock en timmes telefonstudie med Palm för att arbeta in det obligatoriska som vi hade glömt efter mejl från läraren. Min uppgift imorgon blir att ta in ändringarna i vår power point presentation samt skriva ut en ny back upp på OH ( Over head).

Arbetet är klart och jag kan nu koncentrara mig helt på Tentan som kommer på måndag om hållbar utveckling  och Ekologi. Nu finns det även tid för att skriva min enskilda papper om gruppens projektarbete fast nu ska jag  fördjupa mig mer utifrån min inriktning.

Känner mig nöjd med dagen så jag kan lugn slappa pch bara snacka strunt med min vän Willys.
=)

Hoppas er dag har varit bra som min.
Pöz på er people

Brev från en svunnen tid

Jag har länge vetat om att jag har två handskriva brev av min far som är till mig. problemet har varit att jag inte haft något privat stund att läsa och själv tolka breven utan det har min kära mor gjort. Detta ag givit mig en antiresistens mot henne att jag inte känner några känslor alls till vad hon läser och tolkar till mig. Jag tar alltså inte till mig de som breven förmedlar. Det har liksom ite kännts personligt alls utan det har känns som hon inkränkrat på min och mi pappas privata samtal. Oehört irriterande att jag blir arg bra jag tänker på det.

I skolan idag efter dagens avslutade föreläsnig, passade jag på att skriva ut de matrial jag kunde inför tentan som är nästa vecka. Jag skrev även ut de två brev som mamm ahade låtit scana in i datorn och sänt mig via mejlen. Nu kunde jag ta in pappas ord och budskap  och jag knde nu själv ha en egen uppfattnig av brevet då det var min egen erfarenhet och uppfattning som jag kunde ta till mig pappas ord. Ord som var kraftfulla och eftertänksamma.
Förut hade jag fått från mammas efarenhet och utifrån hennes bedömning och egen tolkning av pappas ord. Jag finner ingen mening med att jag ska ha hennes personliga tolkning för jag det är inte min uppfattnig utan helt är hennes.  Tårarna föll och jag kunde höra hur pappa skulle ha sagt orden. Synd att ag inte hade en spcifik person vid min sida som  stöttade mig. jag vet inte annars förutom han som är det bättre städet för mig.
Jag vet bara att min egen familj inte är det.  Det är något jag sälv måste utforska.

Hur skulle det kännas för er om era minnen från er far var minnen som du blivit given av en annan?
Alla minnen du har av din far är berättade av andra.

Min verklighet är denna och jag har iblnd svårt att sålla ut vilka minnen som är mina egna av min pappa och vilka som är andras minnen som de berättat för mig.

Under skoltiden

Min framlidne far under sin aktiva sport aktiva delev av sin skoltid.


Pappa reser från Chile till Swe , enda besöket till oss o swe 1988  Pappa <3

Sista Officiella bilen av min far , 6 månader försviner han och blir senare han bragd om livet.
1988

Seg Internet

Har hunnit måla mina naglar svarta medan min dator. Min facebok funkar inte alls och min msn är ingen ide att ens få upp. Jag blir så trött på att tekniken  inte sammarbetar!! VAD KRÄVS DET FÖR ATT FÅ ETT GOTT SAMMARBETE??? Någon som vet kan ju ge en kommentar då =)

Sylwester får sig ett ryck på mitt  ena vardagsrumms fönster och jamar och har sig genom att attackera fönstret. Vet inte om han fösöker mucka gräl med grannkatten som liknar Lasagnälskande katten Gustav.
Det roliga är att grannkatten inte ens är där utanför. Undrar vad som rör sig i sylwesters lilla skalle. XD

Nu ska jag försöka få lite shänhetssömnför jag sov inte alls mycket igår natt. hade en sak  som malde i huvudet hela natten lång och jag kunde inte släppa det , trots att jag försökte.
God natt på er

Måndag: Massor att göra denna vecka

Lade mig sent igår kväll och utövade lite yoga vid 23 tiden för att försöka slappna av och rensa huvudet på all information och kunskap som har blivit inbankad under kort tid.
Första tentan kommer nästa vecka redan samtidigt som jag ska ha projektarbetet klart och vara förberedd med hållbara argument om kärnkraft. Weee ingen som vill byta med mig?

Har försökt att ringa om mina nycklar till Kalmar igen men ingen lycka en så länge. Börjat tro att dem ligger snällt kvar där jag tappade dem eller att de ligger på det matställe där jag åt min lunch och att de inte besvärat sig att lämna in dem till polisen. Vill ha mina nycklar tillbaks!!

Infosökning om kärnkraft pågår för fullt och att sammanställa allt det som behövs denna vecka. Har mycket att göra så jag tror jag behöver köpa hem en plak redbull eller ett paket kaffe för att ha energin och motivationen med pluggintresset kvar på topp.

Försökt med att även ringa och höra om vart beslutet ligger i handläggning men det gick ju inge bradå hela tiden har jag fått stått i kö eller att linjerna har varit fullt. Usch man blir helt frustrerad ju att inte veta.

Annars har jag inte mycket att säga utan jag måste mer handla denna vecka.
har slarvat lkänner jag med pluggandet och att vara förberedd inför tentan ätr viktig. Måste klara av allt denna termin.

Ses och hörs

//Pöz på er

frågor och svar

Freddy:

har gett mia din msn, hoppas ni får kontakt.
/ Ha det bra

Söndag: plugg som vanligt.

är hos mamma öch har försökt nu i en timme att kolla på en föreläsning som ska ses till måndag. ingen panik dock för jag börjar sent imrogon så jag har tid att titta på föreläsningen innan uppfäljningen är.

nu kolar jag bara in information om kärnkraften men de kanjag inte skriva ut för hos min mamma fins ingen skrivare.

Vaknade vid tolv idag och fick en smärre chock över at ha sovit så länge. skönt på ett sätt men det är så ovanligt för mig att sova så  länge.
Blir bättre dock när jag och en till kan sova ihop så länge.

fick tillbaka min skriving om lärarrolen från monolog till dialog och den får jag arbeta om helt. ingen fara för det är inte meningenheller att jag ska kunna exakt hur allt ska skrivas. först i termin 7 ska allt sitta om uppsattsskrivning!