Onsdag:

ai më mungon gjithë kohën shumë <3 <3 <3

Onsdag: STRESS IGEN!

Faan , vad jhag avskyr detta att känna total frustration övwr studierna. jag har intw lyckas lokalisera mitt arbete om obaservationerna för att min laptop sa tack och adjö. otroligt mycket är borta från datorn och det känns helt jäkla hopplöst. ingen motivation har jag för energin den har tagit slut. Jag orkar inte göra allt men jag kan ändå prioritera så jag ligger inte efter med för mycket. 
Blev helt totalt lack igår så jag tog fram min röda fin flaska opch drack upp hälften. Känndes lite bättre dock men inte mycket . Först när bästa Ellen ringde blev det fint och lugnt igen. Stresen reducerades en hel del men samtidigt har jag en frustraion över att inte påskydda ett beslut som dey känns som helsa mitt liv kretsar kring nu. 
 Beskedet SKA komma denna vecka. Har jagitne fått det före 12:30 då ringder kag handläggaren igen och dennes Chef. Dem ska minsann få veta att jag flåser i nacken på dem för den tabb de gjort!

Idag har jag en föreläsning om en bok som jhag mest bara blickat igenom men som jag nu ska läsa mer intensivt nu.  Har redan läst 2 kapitel ur den i ett annat sammnahang så att läsa från pärm till pärm behovs inte men det klart villl man gära göra det så man vekligen är med i allt till hundra procent. men det kanskebera är jag som strävar mycket mer än bara ett G här.

Ha det super idag..
hej svejs , skriver mera senare idag.

 

ironisk kallas det !

Jag  :S

Måndag: Väntar & längtar ...

Vakande med en enrom träningsverk i magen. hellooooooo magmuskler säger jag bara. fan vad snygg jag kommer bli till sommaren, det kommer bli helt nice.

Fikade med Linda som kom förbi eller rättade sagt, honkunde klämma in mig ha ha vi hade pratat länge om att vi ska träffas igen men det har liksom inte blivit. Hon jobbar och jag har mina studier.
Just nu får jag inte ihop föresten alla mna papers. det är seriöst massor och det känns otydligt men jag kanske reder ut allt detta ganska snart. om inte får jag väl fråga Åsa, min kursvän.  Böckerna har fortfrande inte kommit så jag kan fortfrande inte skriva mitt andra papers helt föreän den har kommit men efter fredagens seminarium så känns det mer som det kvittar att läsa den till skrivingen då alt och rätt mycket sades på förläsningen som var en del av den obligatorsika kursstarten.

GRabben är hämtat och jag försöker lista ut vad vi ska äta för mat och just nu lutar det åt Rattaouti med pastaskruvar.

Beked inväntas denna vecka och det känns otroligt lidande. Snart, mycket snart vet jag vad beskedet blir och all väntan kommer ha sitt slut om det nu blir det svar som man hopas på att det ska bli.

Igår kväll blev jag rätt putt på mickes mamma. suck .. att vissa mänsikor ens orkar att hålla på. Det finns vissa mäniskor som gör vad de kan för att vara en i barns liv men med denna männika. tja , jag vet inte.. hur som helst so fick man veta att man dömmer ut folk efter  10 minuter. ha ha eller hur.
nu kommer mina minnen tillbaka om hur det var när man var med dem och låt oss säga så här, jag längtar inte tillbaka ha ha
jag har det bra som jag har det.
Tänker inte ta upp vad människan sa eller gjorde men jag lät det mest bara rinna av mig. hon bekommer mig inte det minsta. Och jag vet att en i den familjen är helt på min sida.. Love you my boy <3

Tror jag ska köra med fråge stund . Det var ett bra tag sedan som jag gjorde det
. så har ni frågor till mig om allt möjligt ni kan tänkas vilja ha svar på så fråga på!

Ställ era frågor  men lägg även in era åsikter om vd som saknas som ni vill se i denna blogg. Som kommentar till detta inlägg.

ha det bra alla


Söndag: 16:56

En helt underbar fin dag som spenderades med min ängel i bowling hallen med hans bästa polare samuel och hans pappa.  Min lille son viste inte om var vi skule gå eller göra , bara att vi skulle göra något roligt med han svän som väntade på oss.  Hans vän var väldigt tävlingsinriktad så jag sa bara tydligt att detta inte alls är en tävling utan vi bjöd in honom för bowling frör att ha trevlig och roligt. vilken han förståd efter halva tiden.
Det blev en rysae mllan dembåda i spelet då de hela tiden lång jämt medan jag van inte helt överlägset men kanske med 25 poaäng mer .. så ja spelar rätt taskigtoch framför allt enbart för att umgås så tävla i bowling gör jag inte. men det kändes mer vikgare att slå lillgrabbens vän för han tjajtade totalt på hur bäst han var och hur dålig min son var. det var nästan lite mobbnings varning som stoppades snabbt av mig då jag visade att det inte är en tävling men om det nu var det så kanhan inte vara bäst nu för jag ligger långt före hono i påäng. Samule förståd det och berämmde min  sonoavsett hur det gick för han märkte att vi hurrade för honom oavsett om han fick ner käglorna eller inte. =)
i skrev ut resutlatet och köpte fika och togg fikat hemma hos dem. Pojkarna lekte så snält och fint med varnda och båda var lugna vilket annars inte händer. Den ena sätter igång den andra vilket mycket snabbt kan reslutera i tårar och ilska . Denna gång förståd det syftet att bara  ha roligt  tillsammans. En helt lyckad dag.

Ikväll blir det träning och jag längtar sååå mycket efter det. har försökt träna själv hemma mendet fgåt lite si så där. har tränat mest magmusklerna och sittuss och armhävnignarna och andra rörelser som man själv kan göra .
Magövningarna är helt mördande . en situpp där hela kroppen ska rullas upp i 90 grader och tillbaka ner men utan att nudda golvet. Det är nästan att det påminner om skulderstående men ack vad bra den tar i magområdet.
weei

träninger börjar vid 19. ska bli kul att se alla andra tränar polare. mest grabbar är det men visst en och anna tjej finns med.

Nu dags för Chokokaffe   hälftenchoklad och hälften kaffe. En underbar perfekt dryck Ahhhh =D


Imorgon är det skola tror jag .. bäst att kolla om jag har föreläsning eller inte.

Pöz på er  =)


Lördag : 22:51 Mycket gjort

Dagen har mest spenderats hemma. vid 14:00 kom Magnus förbi och föreslog en promenad till en butik långt ut i stadens gräns. Jag kände inte riktit för att gå ändå ut till Kvantum så det blev en fika i bowlinghallen.
Passade på at bok ain en tid till imorgon så imorogn blir det bowling med min lille älskling och hans bästa kompis  och hans pappa. För min lille älskling blir det en liten översakning då han inte vet om att vi ska bowla.utan vet bara om att vi ska göra en rolig aktivitet.

Idag åkte julen ut nästan totalt! Det är bara julgranen kvar nu. En person att ta upp granen men det tar två personer att ta ner min gran. Den är lågot sned efter att både katten Sylwester och Linus muckat några gräl med granen.  I väntan på att ta allt till förådet så ligger allt på balkongen. Sedan får vi se när det väl kommer ut därifrån ha ha

Nu är det att läsa boken "Den moderna barndomen"  för att kunna skriva  vidare på det individuella papret. Den ska in nästa vecka tror jag..

Ifredags så lurade min ängle sin personal på skolan ha ha redan en fejkare på sjukdommar vid 6 års ålder, lol inte illa. Inte ens jag fejka att jag var sjuk vid hans ålder.


Fredag: kväll 21:26

Min exaltiska leende har coolat ner sig rätt så rejält nu.
allt har hunnit landa nu men nu är det dags för lite mys..
Varm oboy med macka med avokado röra yummi!

Fredag: Glada miner var det här !!!!

Dagens seminarium gick bra men den var flummig av bara attan. Det fanns inen orning av läraren så det belv halvt om halft. Vi viste inte vad läraren ville ha ut av texterna men vi kunde åtminstånde plocka ut ett bra stycke. Åsa och jag hade riktat in oss på det stora hela medasn de andra  ( två grupper i kalmar samt en mini grupp på tre i Karlshamn) hade inriktat sig på ett specifikt område. Allt de som de andra tog upp hade även vi gjort men vi hade tagit det allra vikigaste så helt fel hade vi ändå inte vilket är bra.
Caroline från Oskarsham skulle även vara med oss två så vi två samt caroline blev en grupp. Men vcaroline blev magsjuk så hon får ta sitt i ett annat tillfälle. SÅ första gtrpparbetetr gick snyggt. vi kom fram tillmycket bra och vi jobade på i bra takt. SKönt kasnke att inte vara i vår ursprungligfa grupp där mer parten av arbets tiden gick åt att skoja runt och bara skratta av sig , allt för att undvika arbeta ha ha

Mitt i seminariumet rinde skolan och sa att min lille ängel inte är sig själv och att han är hängig , kanske av vaccinet igår. JAg soom måste vara med på fregararnas seminarium fick snabbt ringa  morfar robert som kunde hämta efter 30 minuter.  Inget kul när ens älskade ängel blir sjuk. För min del betyder detta att han blli extra mammig.men vet ni vad? det får han allt vara. ibland mysigt medn ibland behöver just min ängel den extra närhet som han annars inte får.. det ska märkas när man är sjuk och inte  , inte sant?
Självklart ringde jag under seminariumet menunder den tiden som vi inte var i bild. Den som pratar sist är den som läraren ser så här gäller det att hålla koll på vemläraren ser. enklar fördel men även en nackdel beroende på sammanhanget.  För min del klart en fördel men en nackdel för jag måste lysna halft på läraren och halft på min kurskamrat och halft på telefonen. MEn jag lyckades reda ut allt!

Samtal nummer två kom fråm migrationsverket! SÅ jääääääädra typiskt! NÄr jatg ringer och jagar människan så ringer hon när det är som minst lämpligast för mig. HOn arbetar enbart halv tid så vid 12 slutar hon vare dag.
JAg bad henne abra att återkomma i telefon om 30 minuter när jag nu sitter i en obligatorisk seminarium.  SAgt och gjort och mycket riktit 30 minuter senare RINGER HON!! WOW =)

Hon hade mest kompliterande frågor som hon ville ställa men vi hade mest en pratstund som jag och en anna nära bekand kan ha så det var itne farligt att prata med henne.
Ställde mest vardagliga frågor så allt gock bra. SEdanpassade jag på att fråga om jag kan få svaret av henne före 28 januari  vilekt svaret blev JA !
weiii
besked kommer fortare nu .  allt mitt ringadne till henne och lämnande av medealande har lönat sig för nu tar hon verkligen tag i ärrendet som hon ska och igenkligen borde ha gjort för länge sedan.
Nu lättade trycket på mig av det inre psykiska stress som jag har bärt runt på i jag vet inte hur länge.
Rinde genast och berättade att besked kommer att komma före 28 januari.  =D YEAAA

JAg är nöjd och nu kan jag ägna helt åt min ängel. HOppas han repar sig.
ha det gott änså länge , jag åter kommer med mer..

Ha det

18:41

Ingen brev jävel med något besked låg och väntade på mig hemma. Däremot fick jag tag på boken " den moderna barndommen" av min vän i klasssen som jag ska gå med i alla terminer, Åsa. 
Ska läsa och lägga till i min text efter att min son somnat.

Min son var väldigt duktig på när skäterska skulle ge han sprutan. han ville inte först men bara han kände att jag var med och hålla i han så kunde sköterska vaccinera och det gick oehört fort.
som belöning ville han ha en leksak men det blev var sin påse med röda zoo godis. Det var billiga. 2 för 10 kr.

orkar inte skriva mer nu..

Torsdag fortfrande...

Se där , jag fick nåt bra gjort ändå.
skrev klart reflektionsprotkollet på en timme. Denna reflektion skulle vara på två böcker som jag inte ännu fått levererade av posten men det gick ändå med hjälp av min anteckningar och åhörarkopiorna.
skönt att kunna vara med och faktiskt bidra med något till gruppens reflektion.
Inte helt illa pinkad om jag får säga själv.

Rinde han idag och det Känns lite bättre nu men nu. Vi är okay! =)  vi får ptara ikväll igen så allt blir bättre igen. Att vänta i snart 7 månader är mega tufft. det är väligt påfrestande och min inre ro har inte befunnits sig på bra länge. den lilla tröst som ger mig är minnen jag har av "OSS" .  Ni ska tro att melodin VETEM TY har rullad om och om igen sedan jag fann den 9:45 fram till nu. Behöver komma hem och kolla posten om beskedet kommit ännu föratt sedanhämta lminson på skolan. Idag har han vacination nummer två idag. Om beskedet ännu inte komit så blir det tt ringa till handläggaren ogen och lämna medelanden samt upplysningen och till sist Chefen för myndigheten.

Övrigt:
har inte ätit idag för att jg mår rikgit piss och magen min torterar mig.
lustigt nog käönns det som om jag bara fastar igen. ja ja .. jag får ta mina 30 dagar av fasta nu när jag får möjlighet av kroppen min.


ALban skenderaj

här är killen som sjunger underbart idag för mig
på italienska , engelska och Albanska


 

Nu blev det visst samma melod som jag publicerat tidigare men denna var den bättre med bidler av han.

Enjoy i know i do

italienska

Italiens text på Vetem ty

vilken e bäst.

Engleskan.. ALbanskan  eller italienska?

min personliga vaforit sunger ALbajs skenderaj bäst på albanska och ItalienskaMi pare che il cielo non ci sia piu
Nei tuoi occhi si vede e si sente um po piu blu
Mi pare che il sole non esiste piu
Del tuo soriso si 㨠sciolto ancor prima di andare giu

Pare che le luna ormai non ci sia piu
In questa notte speciale a difondere la luce sei tu
Mi pare che le stelle parlino intorno a te
Quando ti vedo fiorire d'avanti a me

Ma ormai lo so lei ha il mondo dentro sã¨
Un suo respiro 㨠un emozione in piu per me
E la nebbia scompare ed io rinascero
Con la tua forza piu forte anch'io sarã²

Chorus:
Se ti je motiv i jetes time
Vec per ty do te jetoj
Ti me ben te fle pa mendime
Vetem ty une enderroj

Si tu sei il suono delle mie rime
Che solo a te dedichero eh..eh..eh..

Una canzone non basterã mai per tã¨
(una canzone non basterã mai per tã¨)
Le poesie del mondo bisogna raccogliere
(le poesie del mondo bisogna raccogliere)
Nel nostro vento d'amore io sento sempre piu
Volendo,volando,volando ancor piu su
Su ancor piu su,su verso il blu
Su ancor piu su,su sempre su

Ma ormai lo so lei ha l'universo dentro se
Un suo sorriso 㨠un sogno in piu per me
Il destino ci vuole ed io ti vorrã²
Sempre con me in me ti portero

Chorus:
Se ti je motiv i jetes time
Vec per ty do te jetoj
Ti me ben te fle pa mendime
Vetem ty une enderroj

Si tu sei il suono delle mie rime
Che solo a te dedichero eh..eh..eh..

Vetem ty - Italienska- Albanska + textVetem ty - Only You
Me mire te isha une nje shkemb
[It would be better if i was a rock]
dhe dallget te rrihnin ne koken qe s'me dhemb
[so that the waves could hit towards my head that wouldn't feel a pain]
Nese me mire do te ishte te isha une nje mal
[if it would be even better if I was a mountain]
dielli me rreze te me griste kemishen e bardhe
[the suns rays would rip through my white shirt]

Edhe me mire do te ishte te isha une nje peme
[and it would be even better if i was a tree]
me fruta e gjethe te blerta qe kur te mos bien
[with green fruits and leaves so that they would never fall]
me mire akoma do te ishte te isha une nje kenge
[still, it would be even better if i was a song]
tinguj e nota te mbillja ne cdo vend
[i would plant the sounds of the notes in every place]

Por une e di, e dashur kam nje detyrim
[but i know, my love, that i have one obligation]
gjithmone me ty,ne lindje perendim
[forever with you, in sunrise, in sunset]
jo s'mund te jem as shkemb, as mal, as peme
[no i can't be a rock, or a moutain, not even a tree]
thjesht nje njeri per ty une do te jem
[simply a person for you i will be]

Se ti je motiv i jetes time
[Because you are the motivation of my life]
vec per ty do te jetoj
[i will only live for you]
ti me ben te fle pa mendime
[you make me be able to sleep without a thought]
vetem ty une enderroj
[i only dream of you]

Sikur te isha nje cop qielli i ftohte
[imagine as if i was a piece of the cold sky]
ne zemren tende do vija une te qendroja ngrohte
[in your heart i would come to stay warmed]
edhe nje yll te isha me diellin ne drite ne sy
[and if i was a star with the sun the light in my eye]
driten time te gjith une do te ta falja ty
[all of my light i would give to you]

Ty vetem ty, ty vetem ty...
[You only you, you only you]
Ty gjithmon ty ty, vetem ty...
[You forever you you, only you]

Torsdag: Mitt hjärta brinner av smärta

 Mitt hjärta brinner av smärta. den värsta smärtan som finns i denna värld. den brinner likt den vämen som har beskrivits av någon som finns med djävulen.
Mina tårar slutar inte att rinna och likt mitt hjärta kan den inte sluta att gråta.
Sången är en liten tröst .... men enbart en smula.Onsdag: 17:54

Trodde att postenskulle leverera bokpaketet idag men jag har fprfrande inte fått någon avi via mobilen. Jag antar att böckerna kommer imorgon. 

Känns rätt nere denna kväller även om lunchen blev perfekt. Hade ett underbar samtal med min längtan.  <3
Gillar inte när andra tar ner mig en aning speiellt inte när det ärnågon i ens närmaste omgivning.

Övrigt:
Ingen brevjävel med något jävla besked har anlänt ännu.. ÅHhhhhhhhhhhh fn vad jag hatar det!!!

Onsdag: 17:54

Trodde att postenskulle leverera bokpaketet idag men jag har fprfrande inte fått någon avi via mobilen. Jag antar att böckerna kommer imorgon. 

Känns rätt nere denna kväller även om lunchen blev perfekt. Hade ett underbar samtal med min längtan.  <3
Gillar inte när andra tar ner mig en aning speiellt inte när det ärnågon i ens närmaste omgivning.

Övrigt:
Ingen brevjävel med något jävla besked har anlänt ännu.. ÅHhhhhhhhhhhh fn vad jag hatar det!!!

Onsdag: 08:51

Har sååååååååååååååååå grymt ont i magen!! Hur ska jag kyckas få i mig frukost och maten?
fan, känns som jag hr totalt stop i aptit och vill bara få upp allt som jag inte ätit men somi mina tankar jag redan gjort.

Glada nyhetrer äär för dagen att mina kböcker kommer att anlända sent ieftermiddag vilket ger mig enbart en dag att läsa två bölcker. weii , bättre det än inte alls.
Min kursvän har redan sina så jag hoppas jag får mina idag. Pallar inte med  tråkighetern när jag fått upp mitt flyt efter mycket kämpande.

Ha en bra Onsdag alla där ute.


Onsdag: Mmm

Dagens humör: vanlig glad men bär på en längtan som känns som ren tortyr!
Dagens mående: Mår fint , här tack
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Liten löjlig hästsvans
Dagens klädsel: Jeans, Brasiliens  fotbolls t-shirt med en Blå tröja  med text " No suger "
Dagens planer: Frukost, skriva in en glömd räkning, sända liten peng till en släktning som fyllt år, laga mat, hämta pojken min samt PLUGGA och skriva klart uppgiften samt granska den innan innlämning.
Dagens frukost: Baugette med skagen röra med chokokaffe på skolan
Dagens vill ha: SLuta ha ont i magen samt en viss person
Dagens längtan: En viss person och den enorma saknaden..  vill attt dennne ska komma NU!
Dagens fundering: Ska det vara så svårt att skriva klart en liten textjävel och sedan lämnain den?
Dagens beroende: Oboy med knäcke macka med advokado röra som pålägg
Dagens tråkigaste: Ha ont!
Dagens tidning: Vimmerby tidningen
Dagens låt: Michael Jacksson  - "You are not alone2

Bästa låten att bli tårfylld över.

Tisdag: 22:22

Fick mail från adlibris at paketet är skcikat!! vågar man hoppas på att den ska behaga att anläda före fredag när jag verkligen behöver littraturen?! Kanske... Hopppas på det!  Behöver skriva lite uppgifter med åssa samt caroline som ska vara uppkopplad från Oskarshamn. Hoppas tekniken är med oss.


I ÖVRIGT:

... Brevet har forfrande inte kommit :`(

Tisdag: 09:11

Nu ska jag bara ta reda på vart mina böcker är. de jag behöver på fredag. Tur att läraren vet om vårt dilema med littraturen DE har en littratur som är slut över allt och förlaget som trycker den har tryckt upp nya men nu är bokförsljarna lite sega.. Hoppas packetet är iväg nu men än så länge vet jag bara att Adlibris.se tagit emot min beställning. Skulle int förvåna mig om de sänder ut littraturen nästa vecka.

Boken "Utomhusdidaktik" finns nu i mina ägor så n kan man reläxa en gnutta då jag behöver denna bok först till delkurs 2 och 3.

 

Tisdag: 09:09

Vaknade med ont i magen. Jag har inte kontaktatscn för om jag får studiemedel eller inte trots att jag klarat och fått G på 2 av 3 delkursen . den sista delkursen har de ännu inte satt betyg på någon än då den avslutades i fredags.

Delkurs 1 :
0801 Läraruppdraget 10,0 G (2009-12-14)

Delkurs 3:
0803 Flervetenskapligt perspektiv på Hållbar utveckling 10,0 G (2009-12-30)

Miljödebatt:
0806 Miljödidaktik G (2009-02-05)

Mina två tentamen hade jag fixat G på oich här är beviset:
Skriftlig tentamen I, ekologi och miljö , G (2009-11-20)
Skriftlig tentamen II, värdegrunden G (2009-12-02)
Delkurs 2 har nyss alvsutas pch det finns inget betyg att se på ännu resultatwebben.

jag är helt i extas , shit jag gjorde oyeaaa ! =D
har vi några tvivlare för jag vet att det finns några. ha ha  IN YOUR FACE!


Helt oroligt ringde jag nu Csn och fick tillsvar att det vet om att delkurser avslutas i fredags och därför så väntar de in upp till 4 veckor på att betygets är satt. SÅ jag oroar mig helt i onödan!
det står dessutom även detta i brevet varför studiemedlet dröjer men när man bara läser första meningen och stycket att det dröjer så slutar man läsa helt! gud vad jag asgarva i telefon och hon som tog emot samtalet tröstade mig med att även hon varit student och gjort exakt samma tabbe. =D
ha haha JAg kommer få mer cash nu januari.. mega fint ju för nu går allt på räls.

Mitt musterium med studeierna för termin 1 är löst!

mår som Daphne .

 

=DMåndag: Kalmar

IDag har jag varit i ´Kalmar för kursintro för Termin 2.  Helt underbart att jag är inne på termin 2. de gick verkligen svish ju ! Precis som lärarna sa att det skulle med termin 1 men som vi inte trode på.  Åsa och jag var ensamma på vår inriktning men vi kunde ändå sammåka med de andra som läser mot förskola med samma inriktning på morgonen. Vi började 10:30 medan de andra började 10. VI kunde i lugn och ro dricka kaffe och äta en mindre frukost när vi anlände till bygnaden.
Vidare forlöpte dagen rätt bra. Jag löste ut en lånekort från universitets biblioteket så nu kan man fjärrlåna direkt de böcker jag behöver och slippa jaga littraturen när jag får noll träffar på bokförsäljningen på nätet.

Vädret och väglaget var så där på vägen hem. Sikten var hemsk vissa stunder så tack och lov att Lina körde så duktigt att vi kunde komma hem hela och fina.

Överigt:
Fortfarande inget brev i brevlådan från handläggaren.  :'(
Säg .. när ska detta brev anlända?

Söndag: Befrielser och klassfest!

Igår kväll pratade jag med Dj micke i typ 7 timmar eller nåt ha ha. HAr inte haft kontakt med han på 10 år typ som jag nämt vid tt tidigare inlägg men till denna historia behävdes ett avslut vilket aldrig skedde. Nu 10 år efter kom den.
Har dragit mig för tt inte ta itu med att få till det då det är rättvist mot både mig och micke.  Vi hade det där jobbiga samtalet som inte var så jobbigt ändå. jag dog inte. =D

Det hela slutade med att vi fick ett rättvist avslut och vi fick en rätsida på varför det tog slut. Vi hade nämligen varit förlovade i 9 månader under pr 2000 men jag förståd inte varför han valde att bryta förlovningen. Han erkände sin nöt het ochjag erkände hur jag igenkligen hade det. han fick så klart sina demoner över sig med skuld men jag har inget skuld mot han utan allt är fölåtet bara det att han inte vetat om det. 
Min mic fungerade inte alls igår vilket jag verkligen ville att den skulle göra. JAg ville höra hr han tog emot min information. När jag berätta informationen att jag fått barn fick han en kalldush.. han fick n en kallduch til eller ja en chock.  Varför jag hållit det undan för honom var just för att jag inte vill sluta vara vänner med honom. detsamma med Lilgotland. 
 Dj micke och lillGotland är bröder och JA det var dessa jag dejta om vart annan under min barndom , ha hamen desvärre han jag itne be om tillstånd att skriva ut lilgotlands namn men tillstånd att publicera en gammal bild godkändes dock, SÅ Tack Lillgotland.Dj micke och den som sitter i bilen är lillgotland


LILLGOTLAND PÅ ETT LÄGER  tror detta var 1994 eller nåt.


SÅ här såg jag ut 1994 ihop med lillgotland.

 Jag tror att det var detta år som jag låg inne halva lägervistelsen på sjukhuset 4 mil bort så min sommarvecka sög rejält. ingenbästa kompis kom och en skvallerbytta som såg till att jag lades in.Kalldushen handlade mest om att det inte kunde vara vi igen och orsaken varför. TÄnk vad allt blir enklare när man reder ut allt. ! Har haft post it lappar på pannan i ett bra tag och en tag blved dessa ntosier helt frustreradne irriterande.

Och nu självklart en bild från klassfesten som jag var på i fredags på Harrys med hela klassen. Shit vad kul. JAg tror vi blev mer dummare än normalr för vi skratta åt allt och allre mest os bigateller som för vår del inte verkade rimliga . tror att många hade värmt upp coh jag var bland de ytters få som inte kunde vara med på förfesten då min barnvakt kom först en halvtime efter att vi skulle träffats på harrys.DEt var en dunder super bra kväll !
Nu dröjer det en hel termin tror jag innan vi är helt samlade.
BÄSTA KLASSEN LIKSOM !!! 

Kommentera gärna era funderingar om ni inte förståd er på mitt inlägg.
Lördag: och väntan fortsätter!! =(

Idag har man inte gjort mcket.. skriva på OBSERVATION s uppgiften som jag mer eller mindre inte förstår exakt vad läraren vill ha ut exakt för nu har det tillkommit extra information rörande texten. MEn jag gör som vanligt. jag skriver min text, sänder mitt arbete till mamma som granskar den med hjälp att informationen från äraren som jag fått och förhoppnings viss förstår hon sig på mina lärare bättre änjag nu för denna sista uppgift är itnehelt rolig att göra.

Min son är nyss hemkommen och det får mig att le stort!  SÅ jag får passa på att äta lite nu och skriva lite mer på uppgiften. 

Ha det gotter

" chupa chops " på er

Fredag: Termin 1 SLUT !!!

FÖrsta terminen är slut och jag har nu ägnat mig att lea fram littraturen till nästa termin. Två böcker blev det att beställa och 2 andra ska jag beställa från biblioteket från universitetet och låna gratis och resterande 5 littraturen har jag i PDF fil! det är inte illa att lea fram matrial! förut så fann jag ingenting och sedan kom en ängel och berätta hur jag kunde leta efter alla böcker via bibliotek sökning. man letar efter en  bok och universites sökningen finner och letar efter alla bibliotek efter boken och eftersom manär student så kan man frjärrlåna! wei jag e super nöjd.
Nu kan jag umgås med mina kurskamrater i sinnan ro.
=)

Banessa, play me some good myusic!

Onsdag: jag ..zombie... pip!

I tre nätter har jag lagt mig vid 3 tiden för att jag varit tvungen att granska min text på Moment B. Det känns nu mina vänner i kroppen att jag är bra mrdbultad av att ha varit vaken till tre om nätterna. Idag ska jag sova såå fort jag skrivit klar detta inläg. Det jag har gjort dessa tre nätter är att  jag har läst, skrvit om, granskat igen, kollat rättstavning och meningsuppbyggnad och granskat igen om texten innefattar vad läraren vill ha med.

 Idag var det då redovisning av Moment B och jag hann precis. Jag sände in mitt matrial 2:30 men enligt  webbstudie platsen moodle så registrerades inte detta för'ns 4:47!! såg detta när jag kom till skolan i morse för att skriva ut mitt arbete samt gruppens arbete som skulle redovisas.
Redovisningen blev ett Godkännt och n återstår att se om den egna individuella även blivit Godkänd.

Passar på att köra en rensning av min dator igen då han går lite trögt och bara har mcukat gräl med mig denna vecka.

Fick tag i handläggare och naturligtvis skulle människa n ringa när jag hade min redovisning. Tur var att det blev precis innan det hela skulle börja så läraren tog bara upp vissa saker som gällde om hur redovisningen skulle gå till på fredag. den om Observationerna. 
Hur som helst så talade jag om för handläggaren att hon rigner olägligt då jag precis ska påbörja min redovisning i skolan. Detta ignorerade människan totalt och pratade på som vanligt som om hennes samtall var något mellan liv och död. motvilligt fick jag inte annt än att tillägga som komentar att detta får gå fort för redovisnigne börjar vilken sekund som helst.
Kontentan a det hela så hade hon tagit sig igenom pappershögen som väntade henne i mndags och därfr så hade hon inte ringt mig som utlovat av hennes chef. Beslutet tas och alla papper ser okay ut men hon kaninte säga i telefon om beslutet utan detta kommer att sändas hem till mig så jag får snällt och fint invänta att posten levererar brevet med beslutet som förhoppningsvis är positivt.

Nu håler jag på att somna sp jag störtar isängen min ögona böj nu. =)

GOd natt på er

.....fortstsätter !!

Senaste nytt:

Handläggaren svaradeöverhuvud taget inte alls i sin telefon  under dagen. JAg vet itne hur många gånger jag ringde människan menjag lämnade ett medelande om att de lovat att ringa mig för att bli delgiven beskedet.
Fick rinnga Chefen igen och höra hur det igenkligen var med allt och fick till svar att handläggaren förmodligen har väldigt många ansökan att titta igenom och göra ett beslut om på grund av dennes sjulskrivning. Däremot skrev Chefen ett nytt notis om att lägga just min ansäkan i prioritet på grund av att väntetiden löpt ut enligt deras egen policy.

" Räkna med att handläggningen tar 6 månaderinnan ett beslut fattas!"
De skojar verkligen inte.

Under tiden har jag fått höra lika många historier som slutar lycklig och lika många som slutar mindre bra.

Trots all denna väntan so måste moment b fortfarande lämnas in för imorgon är det redovisning.
wow, underbart. =/

Sitter med sista frågan och granskar den och kollar igenom den så att den är skriven på et korrekt sätt som läraren önskar ochharhänvist till.
Imorogn påbörjas skrivandet av Observations uppgiften. wipii!

Nu kolla klart för den ska vara klart för inlämning jädrigt snabbt nu =)

Peace out you all

Fortsättning följer...

Nu när man ringer till handläggaren som svarar inte människan!! Phhh vad lack jag blir! känns nästan identiskt med att försöka få en tid till doktorn om man är sjuk och man ringer till sjukvårdsrådgivningen. Man måste ju överreagera i sina symtom för att få komma ens... Tack för det Lina för de tankar.
Fast när jag ringer till dem så brukar jag mest fråga om mina symtom ör normalt eller om jag ska börja oroa migoch att jag ringer enbart i rådgivningssyfte. Brukar funka varje gång att få en tid till doktorn fast jag gillar verkligen inte att ränna dit. HAr fortrande ont i örat mitt men som sajg så har jag itne tid till att besöka läkaren.

Ikväll blir det piroger..yumma

PAssar till vinet:
Får ta en bild av vinet när jag komer hem för de bilder såom finns är upphovsrättsskyddde och det ska man alltid respektera.
Vi får googla en bild på flaskans utseende för att se hur den ser ut.
CAStillero del diablo betyder:  Djävulens vin

RÖDA VINER, Fruktiga & Smakrika
   
Flagga  Casillero del Diablo Reserva Shiraz 2008 (nr 95307)
   
Land Chile
   
Distrikt Rapel
   
Alkoholhalt 13,5 %
   
Färg Mörk, blåröd färg.
   
Doft Stor, fruktig doft med rostad fatkaraktär, inslag av mörka bär, vanilj, kaffe och choklad.
   
Smak Mycket fruktig smak med rostad fatkaraktär, inslag av mörka bär, vanilj, kaffe och choklad.
   
Användning Serveras vid cirka 18°C till rätter av lamm- eller nötkött.
   
 

 
 

 
Producent Concha y Toro

EL bigoteBoken som min pappa är omskriven i något kapitel.
Fann en sida på Facebook om boken.

Vet inte varför jag har min pappa i tankarna men ibland känns det bra skönt att ha finns med mig it tankarna.
Han har varit försvunnen i 21 år nu och fortfarande finns inga kvarlevor funna. Det mina vänner känns helt blääääääHär är en bild där han enbart poserar !!
Bilden kan säga en annan historia men faktum är att denna bild är fejk. Bilden är använd i fel syfte på nätet.. det roliga är att jag vet sanningen bakom bilden.  För viist känns den mäktig?!
Med geväret och kropsshållningen kan man tro att han bemästrat något. och viist har han det. menhan blev mördad ochså för det han kämpade för även om vi barn var hans prioritet. HAn hade ett liv före oss och han fortsatte leva det till sin bortgång. Att vi hans arvingar inte blivit tillkännafgivna eller ens erkända i annat fall förut har med att pappa höll detta hemligt och informationen om oss var sekretessbelagt för fram tills bokens publicering i mars för 2 år sedan nu så var det ingen som kännde till varken min eller min bror s existens.
JAg lever ett gott liv här för jag är trygg. Och att få känna sig trygg är vad alla bör känna sig. Utan att känna trygghet så kan man heller inte känna sig hemma.Den Chilenska landskaps blomman som jag tänker låta mig tatueras någon gång.

Tisdag:

Mitt illamående fortsatte ända fram till 16 som då förbyttes till frustration, besvikelse och jag var ledsen över att dagen inte kunnat leverera över vad som förväntades.
Jag har länge gått och väntat på riktigt bra nyheter men jag får tydligen vänta lite till. Jag var så exalterad igår för att jag trodde att nyheten skulle komma, men icke sa nicke.
Idag så kan jag inte göra annat än att kontakta den ansvariga och få svar till varför denna långdragna väntan.

Igår kom jag ut till min gode killkompis Jonas. Jag minns inte när jag senast såg han men när han tog emot vad jag hade gjort så var han lite besviken på mig. Hans respons blev varför jag inte berättat detta tidigare så han kunde få  gratulera i mängder LITE tidigare och inte så här 6 månader efteråt.  =D Gott at veta att den bättre vän kretsen gläds med en och alltid är en stöttepelare öven om jag just tar tag i han när jag behäver akut stöttning. En gång ringde jag till han när jag fick panik och hyperventilera och hade en cigarett i munnen för att dömpa det hela. Han fick mig att lägga ner hela min metod med cigaretter och bara ta tag i vad som anländer. Man dör ite när man blir konfroterad av sina inre demoner även om det känns att man ska dö.

Nu Frukost time och sedan ringa till handläggaren.

See you later alligater!!!
Måndag; knaapst grå och trist!

Jag förstår inte på dem som syftar till att måndagar är gråa. Mina måndagar är sällan det,fast de beror helt
på ens egen  inställning.

Idag är jag mega glad samtidigt som jag mår fruktansvärt illa. Jag vill bara kräkas på allt idag och jag har ingen fokus me njag ar så lite kvar att göra . Har att kolla igenom min skriving och skriva mina observationer. Ska bara först ta reda på vart hundan jag lagt de anteckningsblock. rysning i kroppen nu..buhyaaa

Ni får ha en bra dag medan jag ska återgå till mitt skrivande

Bye bye

Musik guden CHAYANNE

Musik som får mina höfter att skak loss wee detta kallar jag för dansträning..
Fredags musik somheter duga med latiska impulser

eyy

FREDAG: igen....

Fredagarna komer fortarae och fortare och nu är det helg igen..
Upptcäkte när ajg kom till skolan vid tolv att jag började 14:30 !!
Helt otroligt.. nu är jag verkligen tidig ha ha

Vakmästaren kom idag för att laga en garderobs dörr som min grabb hade råkat ta ner. tur att han inte fick den på sig! DÅ jhade mit hjärtahoppat ur mig. Anars är han min lille plutttis väldigt duktig på att hålla sig fin. ni vet.. inte leka för äventyrligt. Härmomdagen hade han öppnat fönstret i vardagsrummet och sklle till att börja hänga ut sg när jag fick släppa allt jag hade och sprang till han. Hans försvar blev att han sett sin bästa vän Gustav och han ville prata med honom.  Jag kolaralltiod till min pojke för han leker oftast tyst oså hel stude ro kan jag inte ha. kommer p mig själv att jag alltod sneglar på honom. Har satt upp en massa dörrlarm på fönstren så jag hör så fort han öppnar fönstren. VI bor på andra våningen så ett fall från vårt lya blir inte kul.. och det är inget jag vill ta reda på heller.

Idag ska jagoch min aklasspolare ta reda på vad IKT inebär.. det är bvara sista frågan vi inte kunnat lösa säjälv med Moment B skrvingen.  vi har alla skrivit omdet men vu hoppas bara på att det var rätt gisat för vi hr helt bara gissat oss framtill vad de kan betyda och innebära. Det är en fråga vi inte förstår oss på som gör oss alla helt förvirrade.

Pratade med EIRON i dag lite snabbt och han gissade först nu min ålder.. ha ha han trodde jag var 26.. tackar =) Det kommer förgylla min fredag.  Det var ett år sedan jag pratade med han.

Hur mår jag annars: tja jag vet inte.. jag är glad och lycklig med att bara vara här och nu men lite brist på motivation då jag har enskriving i OBSERVATIONER och mina anteckningar är POFF borta!!!  hela min skriving är i de vadjag anteckant ner under mina två dagar av observation. SKa träffa sara som jag gjort observatonerna med i nästa veck aså vi kan samla det ssta gå igenom så jag hoppas jag funnit dem. jag tror det är en 8 sidor med text på bägge sidor!!! IHEEE

lite putt fortfradne på mia sominte verkas lysna på mina råd.. ja ja  Jag antar at hon vill göra sina egna misstag. När man igenom samma sak så vill jag liksom ändå ge råd för att hon inte ska bli fö ledsen om hon blir besvikenigen.. ja ja . JAg ska då inte ge henne fler råd när mia människan ändp inte verkar ha sin örsel igång.

Igår kväll upptäckte jag vad skype är.  jag skulle leta fram lite matrial i min dator igår kväll för min moment b men jag fick inte upp den så jag kunde inte göra nåt med datorn igår så datorn gick på resning läge.. under tiden uptcäkte jag skype och döm av min förvåning när jag började snacka med Bröderna larsson.
jag har dejtat em båda under en tid men det var ca 10 år sedaneller nåt. kul var det att prata med dem. Nu har micke lovat att äära mig allt om skype för jag fick panik igår.. jag råkade klicka i nå för rät som et var bara kommdet en mass samtal som jag inte ville ha. 

ironisk kallas det !
Så här kände jag mig igår när datorn krångla..
Harmea mycket at skrivaoch ibland önskar ajg abra att jag hadenågon som kunde kolla mina texter med mig .. känns som jag gör samm misstag hela tiden i mina texter. kännslagom kul.
Orkar inte hålla åpå att sända alla min atexter till mamma hela tiden såom visserligenhar mycker erfarnehet av skrivingar och sånt  men det hjälper ju inte mig närhon rättar mi askriingar och ändrar det så det blir rätt Det är frtfrande min text menhpngör den bara mer korrrekt.
AHhh lite frustera. nja.. så där =S

Tisdag:

Idag blev det hemmagjord Pizza a lá Jamie Oliver =) Den nakne ockens recept r så enkla att jag funderar starkt på att fortsätta använsa hans recept. Det är inte så komplicerade rätter han gör när man tar sin tid att läsa igenom recepten. För två dagar sedan gjorde jag hans risotto med svamp som finns med i hans kokbok. OCh den blev så underbar god att den sporrade mig att testa fler recept.

här e min pizza föresten som jag gjorde. Fyllningen blev enligt hans recept svamp , basilika och mozarella. Grabben min tyckte att svampen inte smakade så br på pizzan så han petade bort det mesta menhan ville ha mer av pizzan så nåt rikgitg gott blev den för hans små smaklökar ändå!! me mommy happy OH YES!!en härlig vinterbild agen färe julafton. Det låg massor med snä äverallt att det liknade mer ett vykort!
Här försöker min son sträcka ut tungan mot snöflingorna samt sjunga.  =D


Bild tagen från nyårsafton. Jag tror jag har släktingar i luren!
jag minns bara att jag grät en hel del när jag pratade med mina släktingar. så här års känns avståndet otroligt långt. man önskar att man kunde besöka dem över en helg men skulle man göra dt så skulle man bara ägna helgen åt att resa och träffa släktingarna på flyplatsen och resa hem igen.
En biljett får man räkna med att den kostar ca 10 000kr. kan kosta mer och mindre beroende på vilket flygbolag man åker med och framför allt NÄR man åker.

Den rosa kläningern är ett orginal och finns bara den! =)
Den är uppsydd åt mig av min mormor som river en syatelje i Chile. HOn har massor med förmögna tanter som kommer till henne och kläningen jag har på mig är inspererad av en klänning som fungerar som skoluniform där. Storleken som den blev uppsydd blev lite för stor för mig men jag hade en röd tröja så den blev figurnära.

Mamma tittade in till mig för knappt enhalv timme sedan och jag blev lite paff. för jag räknar precis inte med att jag ska få besäk om kvällarna. hon hade med sig lite tvätt till mig. och lite julsaker som jag hde gömt som var mina.  Imorgon är det trettondagsafton vilket jag helt har passerat mig. Får till att vara hema med grabben imorgon eller ev ta med honom för någont timme i min skola. Få se hur jag gör. kommer bli tufft att försöka plugga hemma med grabben hemma med men det SKA gå!

Kväller ..

Idag har jag försökt att få tag i böckerna till nästa delkurs men det är lite si så där halv bra. har fått tag på 3 böcker och en bok som ska vara i sista delkursen kostar 600kr!! Helt sansläst urk!
Huvudverk har jag med haft iag så att skriva har inte alls gått men nu när den inte längre bankar på mitt säta huvud så kan jag fortsätta! jag har srkvit ett kladd så nu är det att skriva det slutgiltiga.

Idag fick jag två sms av samma människa som sände mig de två mindre roliga sms på natten fast nu skrev människan om att han sände medelanden fel, ATT det blev fel och ett litet  sorry!! 
Om nåon e intresserad av hur denna människa ser ut som sände mig sms kan hojta till på en komentar så ska jag ta in en bild på människan.

Dagarna börjar snart gå till det normala och jag blir mer ochmer rastlöst. allt jag hoppas på är goda nyhet inom kort =)


Måndag: Ont i örat

Det är MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNDAG !
Och jag är faktist rätt glader åt det... Glader choklader.En nytaget foto av mig från nyåret =)
Hoppas ni alla får en bra dag opch en bra vecka
Nu ska jag ta reda på när jag har min första seminarium och när allt rullar.
jag vet at jag är tidigt i min start , jag vet bara inte hur pass tidig jag igenkligen är.

Har djävulsk ont i ena örat. hoppas det inte är någon öroninfektion för det har jag inte tid med.

SMS

Igår natt fick jag två sms som gjorde att jag vaknade av dem båda!!!
En trevlig filur sände ett sms om att han kollade på en P-rulle (?!!) ehh okay men var han tvungen att sända ett sms taport om det till mig?
svret komm en en timme senare när en bildsms anlände. irriterad att jag belv väckt första gången slänge ifårn mig mobilen så jag såg hans medelande fört på morgonen.
HAn hade sänt mig tjaa gör lite matte så får nu ut vad han sände mig.. samt med en text
" jag tänker på dig varje kväll"  JA det är iju för sig trevligt att någpn tänker på mig varje kväll =)
Sist jag fixk sms av han var i juni ifjol.  Han kanske är på humör igen hi hi 

Klockan går så snabbt nu så bäst att jag hoppar i säng
enjoy morgondagen !

Söndag:

Idag var jag bara hos mamma i knappt 2 timmar innan jag blev helt lack på hela hushållet.
hennes man dumma sig rejält
en morfar säger aldirg till sitt barnbar att hålla käften.  denna jädra männsika tror han är nåt mer än nåt övernaturligt ohc har ett dubbelmoral så man snart kan se hans näsa växa sig längre i takt med pinoccios.
Varför ska folk bete sig på ett visst sätt? tror de att de har den rättighetern ? Iår drar jag ner rejält på besöken till de huset.  Vill de se mig och min pojkså får de allt komma till mig.  ha ha och de är ju knappast troligast att de kommer att göra så vida jag inte nu kommer att ha ett dunderkalas när jag iår blir ett jämnt nummer.

JAg bad mamma att skjutsa hem mig och min son omedelbart för att agera helt idiotisk mot mis on tolerarar jag itne men jag får ju heller fanitne säga hur det är förens han måste ha mama som talesperson åt sig.
Min familj är en reäl lustiga människor. jag varken älsakr dem eller avskyr dem . jag kan inte säga att jag gillar dem . och vet ni vad , det behöver maninte heller. Gillar man dem itne så gör man det helt enkelt inte.
JAg har börjar gå min egen väg och det ska jag säga er att det är en betydligt gladare väg att gå än att hela tiden följa andras. Jag är så trött på att inte göra som jag själv känner att jag vill. Det jag vill är att leva mitt liv på mitt sätt för det är då jag kanha ett lyckligt liv. JAg kan inte göra nåt åt det förflutna men jag kan göra något för att förbättra framtiden och göra den till de bättre med rätt stöd och rätt påverkan av människor i mitt liv.

Imorgon tänker jag gå till skolan för att lugga och skriva in det sista av moment be samt skriva in observations kladdet.
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Det är det alltid när morgondagen kommer


2010

GOTT NYTT ÅR ALLA!!

Nyået firades i en underbar stämning med delikat mat och en efterätt som man ännu en gång fick en orgasm av =)
Mias bror Christer fanns med menincke mias mormor som dessvärre lämnat jrordelivet.
Här kommer lite bilder från mitt firande.
Iår har jag inte avlagt något löfte , har ni ?
Jordgubbar med vit choklad  mmmmmmmmmmmMias mamma, jag i röd , mia samt Christer till höger
SKål för 2010Mia och jag med CHAMPIS HI HIMias katt, Fialotta som kom fram efter mycket om och men..


Mia och jag kollade även in en mega bra film med.
The proposal med Ryan och Sandra