Nyårs afton!

Sista dagen av detta år och det känns ja.. jag vet inte ännu menittis har det inte känns vidare tillfredställande.
Sitter uppe för jag vet inte i vilken ordning men det har blivit en ovana som jag mycket stärngt måste sluta med.
hur ksa jag annars orka skoldagarna?

Dagarna efter jul har det varit rent underbart att ha min pojke hemma och det har blivit promenader i assor och pulka åkning så klart.

Nyåret ska firas med min vän Mia i Gamleby vilket jag faktist ser fram emot.

skriver  senare när jag är i gamleby people
Tills dess
Ha det gott

Lördag: Bra känslor och sedan finns det mindre bra !

Tim är lika irriterande som en mygga under den varmaste sommardagen! Hans beteende som fortfarande bara platsar på lekparkenför småbarn har fortfarqnde inte förändrats.
När han nu lämnade av min son fällde han en kommentar om att jag var efter i tiden med att jag inte visste vad en specifik film handlade om.  Vad tim inte reagerade på eller ens tänkte efter var att min son blev lite ledsen över att få komma hem till mig, att han ville vara kvar hos tim eller ja MED Tim.
Om han ens hade funderat lite mer så hade Tim kopplat att min son vill vara mer med Tim men ack inte går det för Tim inte.. han har ju  andra prioriteter och djur som han ser som sina barn.
Hoppas Tim finner en lekkamrat snart på lekparken. ha ha =D

DAgens måltid blev en Pizza med Mozarella ost och tomat på. Mummsigt underbar i smak.
Nu är det mys med sonen min eller Ben 10 som han nu kallar sig för dagen.

Ha det gott

Dagen före Julafton

Har precis avslutat det jag inte hann med igår när jag hade föreläsning om taxonomier. De sitter för övrgit jädrigt bra nu så nu kan man skriva klart resterande frågor som nu bara återstår en!

Skrivit ut matrialet som jag behlvde och imrgon innan alla anländer för att fira julen så kan jag nu beställa efter den kursmatrial jag behöver för  två kurser. s å får jag snällt invänta till kurs två onnan jag beställer efter littraturen för delkurs 3 av Termin 2!

Nu ska jag hämta min son på fritids och nu ska vi ut i pulka backen en sväng innan vi tar bussen in till stan för att bara umgås samtidigt som jag inhandlar klapparna som är kvar. JAg vet vad de mina ska få så det enklaste är kvar.
En fika på stan skulle smaka fint nu med pojken min.
Imrogon bölir det  taxi till mamma med grabben min samt pälsbollen. Lika bra ayt beställa taxi vilket var bra sade tbolaget för alla som arbetar där tål inte kattermen de har några som gör de vlket är super.
Ha en bra Julhelg
TA hand om er

GOD JUL

Inspelad föreläsning

JAg är så trött på lärandet om moment b att jag kräks på allt ihoppa men å andra sidan så kanjag det nu  ha ha
 jag har gjort det jag ska för idag och då har jag ändå följt med min son på kalas i dag hos en klasskompis som fyller år.

-det jag ska göra sedan när grabben min somnat för natten är att skriva på frågorna annnar har jag gjort det jag ska för idag . jag känner mig bra med mina insatser.

få seom jag inte kan gå till sängs vid midnatt ist'llet för halv 2 på natten som hag brular för att jag läser inför morgonen  efter.

Snön ligger vit och fin på marken här och det är underbart.
tomten komer om 4 dagar och jag harinte handlat alla julklappar änu så det får bli dagen innan.
men jag vet vad jag ska ge alla det är bara det att jag inte funnit tid att köpa det som är själva problemet.

 ha en trevlig kväll på er där ute och tänk inte grått nu om måndagen hi hi

En vit Söndag

Vaknade väldigt tidigt vilket är högs ovanligt för mig men å andra sidan gick jag och lade mig före 21 igår. Det var skönt det.  Mina Axlar värker menjag vet inte varför kanske för att jag släpat med mig datorn i min ryggsäck til skolan 2 gånger denna vecka?! hmm

Igår blev jag otroligt previligerad av att få inte bara ett samtal utan tre samtal från en och samma person inom 3 timmar. Denna människa brukar normalt inte ringa mig för denne är inte så bra att höra av sig men visst det händer men det tillfällen de verkligen händer är otroligt sällsynta.

Idag händer inget annt än de vanliga. För mig innebär det att se klart på den andra delen av föreläsningen, läsa i två kapitel och sedan skriva så mycket av de resterande 3 rågorna av Moment B som innefattar Pedagogiska teorier och lärande.  Ska bli skönt att få frågorna klar före julafton på torsdag så man kan verkligen slippa tänka helt och hållet på vad som ska läsas och göras inför dagen efter.
Missade helt förut att göra ett lärningstest som heter: Grasha-Reichmann Student Learning Style Scales
Ett test som tydligen ska ge mig ett hum om hur jag lär mig och min lärstil.

Mina julkort har jag helt glömt bort att skriva och posta. men att sända ett elektonisk kanske bör röcka tilldem på andra sidan jorklotet till släktingarna som har mejl eler vad säger ni? Annars får de v'nta i 3 veckor för sin jul hälsning.

Önskar er en Skön Söndag
Pöz på er

 4 Dagar kvar till dagen !!!!

Denna tomte träffade jag och min son ifjol. Han var så snäll för tomten visste min sons namn och det gjorde min son glad att han mindes den ett bra tag efter.

Frågor och svar!

Fick en fråga om jag verkligen pluggade av en anonym..


Anonym
om Irritationsmoment:
pluggar du verkligen????? får känsla av att du gör annat..... Tänk på det......Du Anonym: JAg pluggar verkligen Ja !  din känsla av att jag inte pluggar kommer vart ifrån ?
Skule du se mig skulle du inte ha den åsikten men du får tycka och tänkaa hur du vill.  JAg vet  att jag gör mitt bästa. även om det inte alltid det låter som det i min text som jag skriver  men ja jag pluggar.   Jag andas och ser inget annt än min littratur som jag använder . Att jag har G i allt jag har gjort hit tills kanske du har missat  i min text ha ha . Hoppas du blir nöjd med svaret.


/ Se yaaaaaaaaa

Lördags plugg

Har suttir här på lärcenter i all ensamhet sedan lunch och det känns nu kan jag säga er. jag har tappat fokus nästan helt och nu börjar jag att se min lasagne som hjag har med mig. Min fokus är uttömd för i dag. kanske ska jag försöka lite senare när grabben min sover heöt för natten.

Lite café world innen jag går hemmåt för att relaxa istället för att töcka på lärarens föreläsning. JAg har nu förstått 50 % av hans föreläsning och jag har nui lika mycket kvar att få in.. Föreläsningen som är inspelkad tar ca 2 timmar utan rast.  Dka se andra dlens msagt senare. Nu ska jag hem för mat.

Snän ligger ute så fint och det r lagom kallt .
Jag myser nu ! AM in paradise

Bjönr gustavsson

FredagsunderhållningGert Fylkning lär Brian OCh A.J från Backstreet boys att sjunga "små grodorna"

Helg!

Äntligen helg men inte fullt ut., har lite små grejer att fixa men det är petitesser=)
Nu hem för tanka magen med krubb för magen min river mig.

Dagens föreläsninng om lärstilar var inget kul så jag lämnade salen... letade upp lite matrial istället och väntade på att läraren skullle lägga ut allt.
Nu ropar min mage verkligen på kaffe och käk..

Igpr hälde min son ut mjöl över hela köket för att han ville ha snäspår hemma.. jag tog fram videokameran för att filma för att skratta kunde jag inte göra för jag hade inte ens i tankarna påatt det ens var det minsta roligt!
En dag kanske jag kommer at skratta men inte nu..
Fristerad som jag blev så började jag att täda hela köket samt hela lägnehetnen för ni ska tro att grabben traskade sina fötter i mjölet runt hela lägenheten.

Ikväll är det fika hos magnus.. underbart att vara barnfria samtidgit vilket ärsällan. Det blir fika ikväll samt bowling imorgon.

pöz på er och ha en trevlig fredag.

GOd blå  jul på er =)

( get it!)
Irritationsmoment

Idag hade jag en föreläsning att titta på via studeiplatsen moodle men tro inte att jag fick någon ro att kolla den . Den förra studiegruppens om jag var med i hade en ljudnivå som kan tolkas att de redan hade tagit helg.
Jag försökte fokusera men det gick inte så jag försökte hysha dem men det verkade som de inte ens brydde sig medan när jag skulle gå in i datasalen när de höllpå att skriva nåt som liknade en uppsats så höll höll jag ming tyst medans när jag skulle nej då skulle de inte dem ta hänssyn inte! Ush!!
Så jädra respektlöst! nu skönt vissa personer i  mina ögon säger jag  bara.

En annan tanke som jag hade var att när jag skulle baka pepparkakor med min son så såg jag att jag hade två olika fabrikerade kaksburkar där den ena innehöll konserveringsmedel och grejer och i den andra så var det bara naturligt precis som pepparkaksdegen som inhandlades för 2 veckor sedan!
=)
Nej ni , bäst att palllra sig till grabbens skola .Ser inte ut att vara ett roligt väder ..det blåser och har sig. och vindsyrta somheter duga med snö..
Weeeeeeeeeeeeeee längtar till allt lags sig så man kan börja se vart man går också!

ha det

Duktig student

Idag har man försökt vara en diciplinerad student. Har funkat dock relativt bra med vissa hinder men jag kan vara nöjd för vad jag åstakommit.
Har skrivit klart på 2 av de 4 frågor i moment B delen om Åedadodiska teorier om utveckling och lärande, samt skrivt kladdtext till de andra 2 frågorna.
Min studiegrupp vill vara flitiga genom att ta hand om frågorna så fort som möjligt för att få vara helt fria från studier under julen och den lilla avgbott vi har fått in på schemat. Det ÄR högst ovanligt att vi ens HAR lediga dagar då all vår tid spenderas på Just ja! STUDIER. Man läser, försöker förstå och man skrver lite för att läsa lite mer för att kunna lite på hum så där förberedd inför en föreläsning.

Sitter här och har fastnade helt framför Maffia wars på Facebook. Café världen får jag ine ens upp på min laptop, jag får skita i den nu tills jag är i skolan.
Jag hade lite att ta ut i agression för jag kaninte annat än att känna mig lite så dr lagom glömd av en viss person. Ringde människan och denne försökrade att jag icke var glömd. När ens telefon är väldigt tyst så kan manju börja undra om telefonen fungerar.

Idag bakades pepparkakor med min son och allt var frid och fröjd i 15 minuter. Sedan tappade lilleherrn intresset för baket och började leka med katten sylwester istället så jag bakade peparkakor samtidigt som jag höll på med maten och göra iordning köket. I dessa stunder saknar jag tvåsamheten. En tvåsamhet som fatisk fungerar som en enhet. vilket inte alls gjorde med Tim.
Kan man önska om en tvåsamhet av tomten månne? JAg ska försöka göra det.  Den som lever får se.

Nu ska jag försöka göra en halv fråga till klar innan jag går till sängen för sömn.

Pözz

GODKÄNND !!!

När jag kollade min studentmejl såg jag rubriken " Moment A" , när jag sedan öppnade mejlet och läste allt ståd det att jag blev godkänd för att jag hade förstått kursen trots att jag inte levererade till 100 procent med den språkliga skrivingen. Jag är nöjd som attan och mina smilgropar håller sig nog hela näst vecka om nu inget annat besked skulle kunna toppa det. he he Men man hopas alltid på det bästa. Imorgon har jag två observationer att göra med min studiekamrat Sara. Hoppas Observationerna och Moment B blir godkännda med. Poäng inväntas så man kan fortsätta få studiemedel för nästa termin. Övrigt: Är så Glad för min Vän mia. Grattis mia. Jag är otrolgit glad för din skull. Ta hand om dig och tänk efter före så läser sig allt.

Tisdag:

Sitter på en föreläsning om hur jag ska göra en observation som ska göras med Sara på fredag.  Det är en jädra massa skrivningar att göra nu och det är bra tufft. När fan kommer andningspausen?
DAgens aktiviteter när efter skolslut nu vid 15:30 är :

Hämta grabben på skolan,
göra maten,
käka och diska upp ,
Skriva klart upggiterna (8 frågor) 
natta Grabben. 


Sömn 

Tja ,det verkar som att jag har en natts arbete framför mig.
Vill inte vara trött på grupparbetet fö rjag kommer bli så seg och ineffektiv.
Nu packar jag ihop för allt e urtjatat. känns somjag inte hade behövt komma in idag.

Dt som är bra som tar upp mig i motivation är att jag klarade yttterligen en skrivuppgift.Fick G på mitt individuella projektarbete.  Jag är nöjd.


Ses people 

 

Måndag: Vääääääääääääldigt stressat schema!

MÅndag har börjat ch för mig har jag ett späckat schema fullt med uppgifter som ska lösas och majoritetet av upgifterna kommer från högskolan. JAg har en Redovisning i mment A på torsdag och jag måste arebte mera med de 6 frågorna. Frågor som sk besvarar ur alla möjliga synunkter och olika gubbars teorier.

Mitt Hals gör mega ont och det känns som jag har tappat rösten. Torrhstan är bra jobbig. usch
Det är s sjukt mycket att göra med plugget att allt annat som inte är viktigt fös åt sidan.
Andnings pause  nästa Tack... Kanske till helgen då =P

Bästa festen EVER!!!

Tack Åsa och Sandra för enunderbar fest- underbart att gära så många bekantskaper. mis hals och röst är ömm efter  de singstar utmnaingarna jag tog och fick.

bästa festen på 6 år- längtat ihjäl mig efter en sådan här fest och helt appropo så kom den bara så här. Tusen gånger bock och tack brudar.

har lite att gå igenom inför imorgon. har dessutom en skriving at skriva så mycket som möjligt för redovisningen av eländet är redan på torsdag och på onsdag ska den lämnas in till läraren.  Nu är det bråda dagar för att hinna med allt.
Jag lever fortfrande på mitt G på värdegrundstentan så jag klarar mig till julnär  nästa bra julklapp kanske fås.
nu är det artikelsök eller ja. tror jag skiter . skriver klart det jag kan. har en bok om självkänsla för barn att läsa samt en om genuspedagogik. ska ta ut 4 cirtat och ha en mini seminarium i studiegruppen om den.
jag har veckans schemma fulltecknat.

Onsdag: teorier och annat i tankarna!

DAgarna går fort men ändå sakta. Dagarna går jag  omkring och lider mig igenom. Det är oehört frustrerande att inte få veta ett specifikt svar.  ja ja , det svaret kommer snart i brevlådan.

Nu måste jag hålla min hjärverksamhet igång med utvecklingssykologiska teorier och inför imrogon har jag 35 sidor att läsa om 4 olika män som alla har gjort intryck inom psykologin. Skinner och Pavlo ä att nä mna några namn som ska kunnas inför imorgon.
jag ska inte direkt läsa 100 sidor nu men det är bra kämpigt nu. Behöder både att läsa det jag behöver inför imorgon samt skriva ner de 4 svar på de frågor som ingår i en redovisning samt enskild uppgift som ska sammanfatta att vi studenter har förstått all krnglig littratur som de slänger över en.

Ha det gott vänner