Torsdag Äntligen friska och Krya !!

Det var inte enbart Ben10 som blev sjuk i härliga maginfluensan utan även jag insjuknade ganska så snabbt. Trots nogran hygien och handspritade i princip allt så hjälpte det inte. 
Ska skona er detaljer om uppkastning men vi låg båda två helt stilla och åt inget .
Tur att min mor som lämnade av lite vätskeersättning så vi blev krya ganska så snabbt ändå. 
Ingen energi till något förens fullt ut idag. Idag fick jag fart att städa rent allt med klorin utspätt i vatten för att få bort lukten av att vi varit sjuka. 
Idag hjälpte Ben10 till ganska mycket med städet vilket är enormt stort då han inte varit medicinerad alls sedan i måndags när han fick upp allt han hade ätit under måndagen.

Vi drack och drack typ vatten villket hjälpte tillfrisknandet men nu äter ben10 väldigt långsamt då rädslan finns åter få upp allt.
Till följd av detta ville han veta allt om magviruset och hur man blivit sjuk och för att bli frisk och vad hur det påverkar kroppen. Nu pratat vi biologi för årskurs 6-7 kanske vilket förklaras med att hans special intreasse är kroppen och allt hur den fungerar, vad som påverkar och varför det påverkas. 

Nu ikväll är det allt om skeppet Wasa som gäller.
Ja den som sjönk en solig dag 1628 redan på sin jungfru resa. Ett skepp som än idag kan skådas. Yes vi har sett den !! 

Nu sov dags 
Over and out 

Måndagens surprise

Jag var på plats på nya jobbet och allt var väldigt händelserik. Mycket att in men efter mina två första klasser som jag hade infann sig tryggheten i att denna arbetsplats var helt ämnad för mig. Roligt var allt tills fritidsklubben ringde och sa att Ben10 bara gäspat under dagen och inte alls var sig lik. Ben10 kräktes även nu..

Ja så här är vi nu hemma ,jag för vård av barn tills igår när jag själv helt utan förvarning insjuknade. 
Jag gör mitt bästa att ta hand om både sonen och mig samtidigt som jag försöker få ihop min planering. 
Det känns dock redan bättre men med maginfluensamag influensa eller kräksjukan så vet man aldrig om det redan är bra. Bara acceptetaacceptera att detta finns nu och göra det bästa med vad jag har. 

Over and out 

Busfabriken

Ben 10 gillade resan och även vi som göföljde med i hans sällskap 
Bussen kom tidigt och min Ben10 som assisterade mig med att pricka av alla som hade anmält sig. Vi kom iväg som vi skulle och färäldrarna började små prata med varandra. Jag hade dock bara en sak i tankarna villet under resans gång fick klarhet i.
Hade fått ett jobb erbjudande och skulle svara helst snarast.

Ben10 uppmärksammade att busfabriken var bra mycket större än leos lekland som han. är van vid. Barnen lekte och verkade ha riktigt skoj, lika så Ben10. 

Det blev lite för mycket av ljudet för Ben10 när de ropade ut otroligt ofta om att nu börjar någons kalas  . Ben 10 klarade inte av ljudet och bullret som var. Det var nästan för mycket till och med för mig.  Pojken höll för öronen hela tiden från lunch tid tills vi gick ut till bussen. 

De andra barnen som följde med hade det väldigt roligt vilket var det viktigaste. 
:-)