Tisdag: Morgonstund

När jag vaknar före klockan så kan jag inget annat göra än att njuta av morgonstunden innan Ben10 vaknar. 
En total njutning av morgonen för mig! En del av snön som legat kvar på kullen på grönområdet i min bostadsområde har nu smält hoch bliivt en damm. Ett gäng med måsar and andra fågelfän har funnit denna tillgfälliga dam och är smått en liknelse till Hitchkcok Fåglar filmen. Den filmen skadade mig för övrigt  helt för kråkorna under en längre tid att jag i ärlighetens namn trodde att kråkor faktiskt Kan anfalla människor.

Det är bra skönt att bara njuta av tysnaden. 30 minuter för sig själv. Ah. Det kommer bli en bra dag idag för mig med en sådan här bra start!

 Idag har jag möte på grabbens skola och inget jag gillar men är mycket nödvändigt att medverka. Vad gör man inte för sina små änglar man älskar mest i livet? ! Det är ett nätverksmöte så jag antar jag ska träffa den närmaste av skolpersonal som arbetar mest med min lille ängel.  Allt för att hans skolgång ska bli så bra som möjligt för honom och för att den ska bli så utvecklande och lärorikt för han. Sen att han kan bli skoltrött i tonåren bekymrar mig inte men det är väl ett vanligt förekommande eller vad det bara jag som gillade skolan mestadels ?

Tisdag:

HAr så förskröckligt ont i magen.. vet inte varfr,.Eller Jo det vet jag och jag drar mig verkligen till att gå till läkaren att kolla upp det. Vad är jag då rädd för? jo att mina misstankar om orsaken ska stämma. Gallan.

Ha det bra på er.. jag tror jag väntar med att gå till doktorn

 

Lördag: Ursäkta min fördröjning

Hen alla läsare=D
Jag ber verkligen om utsäkt föresten för att jag inte lagt in några inlägg alls å bra länge men nu är det mega mycket i skolan och jag har haft mega mycket fullt upp med att ta mig till olika ställn och efter i fredags för en vecka sedan går allt mycket bättre =)
Min Zemer är hemma och nu funkar allt.

En vecka med vardagen har gått bra och det går bättre lite i taget.

Jag har ingas omhelst planer på att lägganer denna blogg utan anledningen till att jag inte skrivt något på länge har varit att jag haft ont om tid och måste förlägga tiden på de mer viktigare prioriteter.

kompenserar er dock med lite bra bildr hi hi
Hoppas ni alla drar något på smilbanden och mottager min urskt hihi
KRam på er alla

Jag och mammsen min i kön på Ge-kåås
Mammsen minoch jag i kö i Ge-kåås / Ullared. Notan hamnade för övrigt på tusen kronor jämnt för allt !! ha ha det ni , slå den om ni kan.

 
Lunchen som jag senare fick kramp smärta av!


Pumpsen jag ville ha men kunde inte köpa. alla stålar ade gått åt för gee-kåås.
Jag skulle ha sparat 135 kvar för att kunnat ta hemm dessa juveler!!
ja ja , vad är en bal på slottet ahhh ....Snön som låg kvar LÄÄÄNGE !! Det är astufft att se alla lager med snö , coolt ju =)
Den som klagar på att det blir för varmt i sommar kan ta sig en tänkare på hur denna vinter varit ha haEn bilf från torsdagens föreläsning tror jag =P; minssinte så noga faktiskt ha ha
men så här har jag det varje gång när jag har en föelsning.
Läraren eller föreläsare som det heter sitter i en studio i Kalmar på skolan ( Linnéuniversitetet) medans vi på distans får sitta via ett lärcenter i vår stad.  En brilljiant idée detta med att ha utbildnigar på distans ju!

jaha , hoppas dessa bilder  blivit en bra kompensation för er hi hi
Enjoy

Lördag:

Idag fick jag en kommentar som fick mig att flyga i taket med min ilska. Igår fredag fick jag ett sms av  tim som sade att jag inte skulle sprida skvaller om honom eller hur han är med grabben vår.
Jag satt i stilla lugna och hade fredagsmys med min granne bland annat med Tacos när jag fick det konstiga sms et. svarde åter till han md ett VAD? och fick då tillbaka att jag minsann viste vad han pratade om och att jag minsann inte skule göra mig dum. TJa inte vet ja vad den grabben pratar om. När jag lämande av min son hos hans farföräldrar kommenterade farfader dettta med at jag inte skulle prata bakom ryggen eller något om hur de har hand om linus, min son. Tja  Jag antar att de verkligenlyssnar på alla andra i denna lilla stad vi lever i för folket här har ingeta nnat för sig än att lägga isg i andras liv.  Skvalle sårar men ja har minsann inte pratat strunt om han eller dom på stan, Och hur föresten skulle jag göra det nä rjag inte annat har för mig än att plugga? När skulle jag hinna ner på stan??

ATt folket i denna stad manbor i inte kan åta bli att prata stunt om andra när det dessutom inte ens stämmer det minsta lilla!! Verkligen!!
Beklagligt säger jag bara att folk fortfrande äter upp andras skvaller-gift.

Det som var bra var att när jag fick min lila älskling åter vid 18 så gavs inga kometnarer alls från farfadern utan de berättade glatt vad de varit med om vilket gladde mig enormt. Min  pojk var eld och lågor för att han matat änder och måsar vid hamnenmed farföräldrar och pappa Tim.
Han fortsatte att prata om det bra länge vilket e kul.

Idag har man mest bara tvättat och fixat hemma men jag har haft det sååå underbart  hi hi hiTvättar =D

Onsdag: Evigheter ju..!!oops

Hejpå er alla ute.
jag vet , jag har inte skrivit något på 5 dagar.. men jag har haft min söta bakdel helt upptagen med studier och allt med jobbet.

Goda nyheter fick jag imrose i form av att min syster  överlevde jordbävninge och att härmed är alla slääktingar okay men alla säger de varit en chock med allt.
Kraft Chile är ord som står överallt i Chile och insamlings gala har hållits där Chile hjlper Chile ( de rika öpppnar sin plånbok typ ha ha ) där 30 miljoner samlades in tror jag.  målet var 15 miljoner så de e super bra att få in det dubbla.

Idag har jag ont i halsen och har haft nu sedan i söndags . Misstänker starkt min son som smittat ner mig ha ha
Imrorgon är det sista Data ochinternet cikel jag har sedan kan jag sova men på fredag skla jag uppp i ottan för att åka till storstaden stockholm. Jag LÄNGTAR!! JAg ser inte fram emot att vara p resande fot konstant på fredag från 5 till 18 men själva syftet är desto roligare.. Bilder kommer upp senare  haha
KRam på er för nu måste jag  hämta min son i skolan samt rionga min hyresvärd.
word up you all =)

Natten till fredag: 5 Mars

Har fortfrande inget hört om min halvsyster Vicktoria men en annan kusin har berättat att huvudstaden Santiago ärintakt i husen och att det var mest bara affärer och byggnader som hade fönser konstuktion som förstördes helt i jordbävningen.  ska nog låta bli att tänka måla faan på väggarna änn innan jag vet npgt mer säkert.

Fick utbetalt idag efter att i måndags få ett VG på mina observationer. Helt underbart alltså!!
Från ett U  2008 till ett VG iår 2010det är en klar förbättring.
Jag har betalat in alla räkningar nu , något sen men allt är betalt nu och jag har pengar att åka til kalmar på tisdag i nästa vecka för mer obligatiorisk roligheter samt till Stockholm på torsdag om nu den komunala buss och tåg trafiken håller sina tider med allt. Senast jag kollade sidan så var hälften av tågen inställda så det det ser varken ljust ute eller ens mörkt. det ser bara dimmigt ut. Manvet att man kan åka men vet inte hur det kommer att gå.

Nej ni.  nu ska jag få lite gjort här igen innan jag lägger mig. Har en liten sammanfattning kvar att göra innan jag kan somna in i drömmarnas lovade land.

Natt i natt på er därute

Natten till måndag 1 Mars

Fick veta att majoriteten av mina släktingar överlevde katastrofen i Chile. Slänt att veta att de är okay.

Orkar inte skriva mer idag eller inatt då jag måse upp tidigt. sågod natt på er alla ute