Delseger!

 
Vilken seger att få läsa detta beslut från försäkringskassan! Detta för mig betyder att jag nu kan säga
lära mig säga nej tack till jobb när jag upplever att jag är för stressad men är dum nog att tacka ja då jag vet hur det är att jobba och det krisat sig. Jag är tina som inte tackar nej, Jag är Tina som är flexibel. En dröm anställd när jag tänker efter då jag avskyr att missa en arbetsdag men detta är en bekräftelse på att inte till priset av min hälsa!
 
Detta vårdbidrag är för allt slit jag har haft med sonen och i framtiden. Underbar lättnad.
Det jobbigaste var att läsa svart på vitt det jag gör för sonen. Jag vet vad jag gör för sonen men allt det sitter i ryggmärgen.  Vi firade detta med att gå på bio sonen och jag. Hörselkåporna följde med och hela upplevelsen var underbar. En skön dag utan utbrott men med mycket STARWARS lek med jedday- svärden.
 
Nästa delmål är skolans resurser, kommunen och min sons rätt till stöd enligt grundskolelagen, styrdokument, paragrafer enligt skolagen och nu de senaste resultat från skolinspektionen som visat det jag redan vetat  sedan länge. Skolan tillgodoser inte barn med särskild stöd rätt stöd som de har rätt till. Upp till kamp och vidare!
 
 
 

Ditt Namn:


Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Blogg:


Din Kommentar:

Kom ihåg mig?