Skolavslutning...

Sommarlovet har börjat och ännu en skolavslutning som inte Ben10s fader dyker upp för att bevittna sonen sjunga med glädje om sommarlovet. Han missade något fint. Varje gång jag inser detta så inser jag även vilken lycka jag har att jag får bevittna alla ben10 s ögonblick i livet. Många trevliga utmannade men även en del som känns i mitt mamma-hjärta.

Skolavslutningen gick fint och med mig hade jag hörselkåporna utifall Ben10 inte skulle orka med att hantera med alla ljud. Lycklig blev jag av att se att han gjorde det men så fort allt var överstökat så var det mest raka vägen hem. Han hade fått nog och var inte alls mottaglig för att vara mer social än de nästan 2 timmar skolavslutningen tog. Två timmar är en envighet för normala barn ( normal= barn utan diagnos) , För ben10 blev det en långsam tortyr. Han höll på att teckna med händerna att han inte ville vara kvar och ville gå. Jag hade hela tiden ögonkontakt med honom när han satt med sin klass. Denna stund har INGEN koll på honom förutom mig. Dåligt stil från skolans sida men drar man ner resurser överallt inom skolan så är det mest synligt för de barn som är i särskild behov av stöd.


Kort om dagarna efter skolavslutningen har det varit relativt lugnt men bra jobbiga , mest idag då han har gått på mina nerver och jag på hans. Det har inte varit direkt sol och att få ut Ben10 när han redan är inne i sin favorit serie är en utmaning.

skriver mer imorgon.. höres mina läsare och stackers ;)

Ditt Namn:


Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Blogg:


Din Kommentar:

Kom ihåg mig?