Dålig morgon

Veckan verkar fortsätta i dyster ton och jag känner att jag ger mig lättare för Ben10. Det har blivit mycket lasagne till frukost och middag eller mest bara makaroner med nåt för att få sonen näring av något slag.

Idag blev det mycket frustrerade stunder när jag fann mig själv höja rösten åt sonen rejält på sonens skola. En och annan förälder tittade lite snett på mig. Det fick se hur jag forlorade all pedagogik under fem minuter. Idag segade Sonen rejält och han sov i sin egen säg visserligen men jag är tacksam men denna natt kunde jag inte sova som vanligt då jag märkte att sonen saknades bredvid. Så fort jag hade lämnat av sonen i skolan kom tårarna och de sista tårarna kom på plats på jobbet. Jag är tacksam att jag ofta kan komma en hel timme innan jag börjar själva undervisningen- Jag hinner samla mig, jag hinner ladda om med musik på högsta nivå.. Idag fann jag tröst Mixmegapol med Gry och TImell och Co.


Ben10s reaktion på det som inträffade kom igår när mormor ringde .
Min son berättade med sorgsen röst och tårar att morfar hade dött.
Jag har inte döljt mina tårar för sonen och vart mycket öppen med att det är okay att gråta för att man är ledsen.
Vi gick till kyrkogården och gjorde orning så vi ska fortsätta göra fint fint. Ingen ceremoni kommer hållas denna månad så vi får se när det blir.

Jag kämpar vidare med sonens rätt till att ha en resurs i skolan och göra en så bra insats i skolan för honom då skolan dagsläget inte levererar fullt upp till deras skyldigheter.

Lämnade sonen och mig själv i känsloir sosmi nte var optimala men jag tror jag kommer fixa sin dag. Efter lunch kommer han fungera som vanligt igen men det tar definitivt hans krafter och fokus från skolan,.

Vet ni vad? JAg har rätt att ha en dålig morgon. JAg tar nya tag imorgon. Det är okay att ha dåliga dagar.. Min dåliga dag begränsas till enbart morgon.

Nu börjar jobbet.. 3 minter sen...

Ylva

Du har all rätt att må både bra och dåligt, INGEN ska komma och säga hur du ska må! En halv börda är vägen till att må bra :)
Ett litet ordspråk :
Älska mig mest när jag förtjänar det minst , för då behöver jag det som mest. stå på dig <3

Svar: Tusen tack Ylva. För dina stärkande ord. KRAM
Valentina

2013-10-15 @ 10:58:38

Ditt Namn:


Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Blogg:


Din Kommentar:

Kom ihåg mig?