Melodifestval FINALEN

Ben10 har inte visat intresse för denna melodifestival innan förens jag hämtade honom på fritids i fredags. Anledningen var att de tydligen själva i verksamheten haft en mini festival med riktiga kulisser och haft en tävlig. Ben 10 hade då röstat på Sean Banan s melodi ( vad den nu heter) och lagt in min favorit YOHIO ( Heartbreak hotel) på sista plats.

Nu satt vi med mormor och kollade alla bidragen, satt förväntningsfulla medan rösterna räknades tills resutlatet blev offentligt.
Vi höll bokstavligt talat våra tummar för att YOHIO skulle vinna.
Bed of fire var bra med men det var den bästa förvanligsmelodi för Ben10 då han gjorde sin förvanligt med sin Onytrixen ( en klocka som innehåller 10 olika ailiens får plats som huvudkaraktären BEN10 kan förvandla sig till ) till eldklotet.

Ben10 var uppe i varv, kan inte säga att han fått i sig gluten idag eller inte eller om det har att göra med att han tyckte att det var spännande helt enkelt med att följa årets melodifestival.

Ben10 satt inuti sin uppfinning som stackars mormor skapade efter instruktioner från Ben10. Han gillar ibland inte vara med på bild när jag inte visar tydigt att nu tar jag ett foto.
Han hade charmande nog tagit fram handen och vinka att han fanns där och tittade beundrande på YOHIO, Bidrag nr 10.

När alla röster blivit räknade så blev Ben10 besviken när vår favorit YOHIO bara blev tvåa. Det blev tårar och frågor om varför han bara blev tvåa. Han förståd sen att det var inte bara vi två som röstade på honom som varit lite ledsna och besvikna för att YOHIO enabart kommit tvåa.. Det var även alla de ANDRA som OCKSÅ röstat som var lika ledsna som vi..

Nu kändes detta lite lättare, FLER kunde förstå och kände samma sak som BEN10
Oj denna tanke var mäktig men denna kännsla gav även Ben10 ett lugn. Förståelse för att man kan vara ledsen tillsammans för samma sak fast man inte känner varandra.

Imorgon blir en ny dag.
Gissar att tre melodier kommer spelas varma imogon via youtube.

Sean-Banans melodi, Ralf gyllemhammars - bed on fire samt YOHIO med Heartbreak hotel.
Ditt Namn:


Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Blogg:


Din Kommentar:

Kom ihåg mig?