Söndag blev effektiv

Veckan har varit helt sanlöst bra. Allt har gott som fina fisken i havet under min VFU.
Har skrivit och nu ska jag bara försöka få ihop det hela till ett manus på under 2 minuter för at sedan göra ett podcast på fredag om vfu som redovisas sedan under vecka 43.

Vaknade 9:30 och blev så glader att jag satte igång direkt med dagens sysslor som blev till at städa lägenheten, plocka iorning min ryggsck inför måndag. läsa ett av tre styrdokument som ska vara inläst till på torsdag, Vattnade mina blommor samt blocka ihop allt vad jag behövde under nästa vecka. Oj vad gott jag måde när jag satt på bussen på väg till mamma idag!! För en gångs skull hann jag med allt det jagtänkte mig vilket är ovanligt. Det jag inte han hann med att göra var at ta ut soporna för klockan blev så mycket att jag fick gå dirket till busshållplatsen. VÄl på hålplatsen kunde jag ta mig en 5 minutare och andas ut med en pinne i handen.

Inget tar ner mig idag förutom de fördömda beskedet som fortfarande inväntas från ett specifikt håll.
Jag blir galen av att inte veta men jag får tänka positivt istället. VArje dag det inte är något brev från myndigheten är ett glad besked för då har de ju inte nekat mig i min ansökan. Men jag vill inte heller vänta till Jul innan jag får besked. HÅller mina tummar för bästa möjliga utgång.

Imorgon väntar enföreläsning ocm visuellt tänkande och lite studegruppsarbete.
Veckans datacirkel gick strålande men dator nummer 9 krånglar med att bildobjekten inte finns på datorn. Har inte en susning om hur jag ska göra för att ta in bildobjekten så det får bli att mejla och sända ett medelande md mobilen till Chefen. Jag tnker dock minsann inte spendera min fritid på abf i all evighet när jag har styrdokument och allt annat jag ska läsa in inför bara torsdagen föreläsning samt sekretessen för att komma fram med alternativa läsningar på trättsfallen inför en tenta om 2 veckor.

Balkongen är iorninggjord med högsta mysfaktor och jag tror vist att mina lytor slocknat nu men ack sp fint jag har det. ÄR mega nöjd. Idag fick jag minsann bestämma en hel del i min balong med mamma vilket är högt ovanligt.  ha ha

min egen dator ska förstårs också ge mig ett problem och det är att inte visa videon med youtube. så jag har inte kunnat lägga in alla roliga klipp somjag hade tänkt mig som underhållning.
Får se om jag kan lägga in allt skoj via skolans datorer.

Ha en bra vecka
see ya

Ditt Namn:


Din E-postadress: (publiceras ej)


Din Blogg:


Din Kommentar:

Kom ihåg mig?